Last news in Fakti

18 Май, 2020 14:03 2 708 4

Джошуа готов да се бие с Кобрата без значение къде и колко е хонорара

  • антъни джошуа-
  • кубрат пулев-
  • бокс

Ако бъде изигран на Острова обаче, двубоят ще остане без публика

Джошуа готов да се бие с Кобрата без значение къде и колко е хонорара - 1


Световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO - Антъни Джошуа, вече няма търпение да се завърне на ринга. Британецът обяви, че е готов да се изправи срещу Кубрат Пулев, без значение от мястото на двубоя, нито от хонорара, който ще получи.

Преговорите между двамата все още текат, след като 25 юли отпадна като вариант. Според Еди Хърн сблъсъкът може да се осъществи края на октомври, а сред опциите са Хърватия, Саудитска Арабия, Китай и Великобритания.

Ако бъде изигран на Острова обаче, двубоят ще остане без публика.

"Искам да се бия. Не ме вълнува къде и за колко пари, просто искам отново да се върна на ринга", заяви Джошуа.

"За мен е важно да се боксирам заради самата любов към този спорт. Изпитвам огромен глад за изява. Дори това да означава по-малко пари или пък да няма публика. Парите, за които се боксирам обичайно, са огромни и никой не би искал да изпусне такава сума. За мен ще е трудно да се кача на ринга без публика, която да забавлявам, но победата си е победа и тя ще остане в историята. Така че - време е да се върнем към онова, което ни доставя удоволствие", допълни шампионът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    12 2 Отговор
    Ако иска да се бие в мойто заведение. И без това е празно. ХА ХА ХА ХА!
  • 2 Среща в кварталата кръчма утре в 11ч

    5 0 Отговор
    Нали там сте се учили да се биете?
  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    Ще има кютек голям ама кой ще бият?
  • 4 Някой

    10 0 Отговор
    То, докато се разберат...и кобрата ще се пенсионира. Не му върви срешу Джошоа. Контузии, корона вирус. Или нашия ше стане шампион и съдбата му поставя препядствия. Или може и да е последният му мач, и съдбата го предпазва. Оня да не му надуе главата. Времето ше покаже.