Last news in Fakti

26 Май, 2020 14:13 4 224 18

Георги Попов: Това са едни 25-26-27 млн. лева, които сме дали безвъзмездно на Левски

  • футбол-
  • левски-
  • наско сираков-
  • георги попов-
  • акции

Ако Бойко Борисов вземе някакво друго решение в рамките на срока, който е обявен в писмото, разбира се, те ще му бъдат върнати, за да се разпореди той с тях

Георги Попов: Това са едни 25-26-27 млн. лева, които сме дали безвъзмездно на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Водещият се за собственик на Левски Георги Попов обяви, че не се е отказал да даде безвъзмездно акциите на Сираков, тъй като синята легенда няма как да плати 25 милиона за тях. Също така намиращият се в Дубай бос допълни пред бТВ, че подарява “25-26-27 милиона на хората”.

“Даваме акциите, за да избегнем сигурния фалит на клуба, което щеше да се случи. Хората щяха нас да ни обвинят, че сме го искали. Ние не искаме това да се случи. Искаме да избегнем социално напрежение“, заяви Попов в интервю за bTV.

Даваме акциите безвъзмездно. Г-н Сираков какво да ни плати? 25 милиона ли? Няма как.

Единственото, което може да се случи, е г-н Борисов да промени решението си, тъй като в момента те са джиросани на него. Ако той вземе някакво друго решение в рамките на срока, който е обявен в писмото, разбира се, те ще му бъдат върнати, за да се разпореди той с тях. Така че джирото ще бъде положено, след като изтече срокът на неговия мълчалив отказ. Или ако той реши да се разпореди с тях.

Нашето желание е да подпомогнем клуба. Това са едни 25-26-27 млн. лева, които сме дали безвъзмездно. Даваме ги като подарък на всичките тези хора. Важното е господин Сираков от тук нататък да поеме всичко в свои ръце и, както обеща, да изведе клуба напред”, каза Георги Попов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jorj

    22 11 Отговор
    Откъде бе по е, 26,7,8 ги взех те ?!!!!!! Нали до вчера всички бяхте бедни ЧЕСТНИ КОМУНИСТИ А СЕГА РАЗДАВАТЕ МИЛИОНИ?!!!! Хората в другите държави направиха приватизация, но не съсипаха цялата икономика и всичко!!!!

    Коментиран от #13

  • 2 Хахах

    27 3 Отговор
    Спокойно ББ много бързо ще намери някой който да налива пари и всичко ще се оправи, a той милия невинен! И ще е много смешно ако накарат домуса да плаща пълен смех
  • 3 Опаля

    21 2 Отговор
    Сега едно джиро на някой и баце ще спаси Левски тихомълком
  • 4 В е л и к и я

    20 6 Отговор
    Но докато сте давали държавата си е затваряла очите за 10 и повече пъти по големи постъпления от тези 25 милиона в касичката ви от неплащане на данъци и множество други математически противозаконни игрички .. !Не ми пука за някакъв футболен отбор , пука ми че пенсионерите живеят с мизерни пенсии , обикновените хора работят за жълти стотинки .,. И това е заради това че някои лапат милиарди от игрички или пък директно крадат , то не е само Божков , още много са .. срам нямате ли бе .. !

    Коментиран от #7

  • 5 Сти

    27 2 Отговор
    Правилно казано - тези 25 милиона в акции са подарък на ПФК Левски. Ако има някой да бъде обвиняван в нещо и да се срамува, то не е даряващият 25 млн. лв. Видяхме кой кой е.
  • 6 Будалата

    21 3 Отговор
    Кви бизнесмени сте кви 5 лева. Дай ми 25-26 милиона на ти ЛЕВСКИ. Едно семейство или една фирма да вземем. Кокато приходите са по малко от разходите и и кредит никой ти не дава се обевява ФАЛИТ. Какво неясно има? Сарвула джиросал дедовия си на Тиквата, а той нема далавера от това. Друго си е да вземеш много кинти от една нова МАГИСТРАЛА. Друго е да си сложиш таралеж у гащите с ЛЕВСКИ.
  • 7 Cти

    18 1 Отговор

    До коментар #4 от "В е л и к и я":

    Държавата задава правилата и следи за плащането на таксите и данъците, а не частният бизнес. В случая потърсете отговорност от служебните лица, които допускат от някои да не се събират данъци. Божков 5 г. ежемесечно е правил декларации, които органите са приели... Май прокуратурата трябва да попита тогавашната шефка на ДКХ, Горанов и шефа му за тези 700 млн. лв.
  • 8 kkk

    4 4 Отговор
    епа нали имате преатели дето ви дават милион два три колкото требва.. дай и ти малко
  • 9 Усмивката

    7 1 Отговор
    27 милиона ! подаръват..... Смятайте тези хора ,Божков , колко пари има. И Валката Симеончов онзи ден рипна победоносно , че се е справил с Божков? , и следващияе Златев. ....Ооооо свещенна простота!!
  • 10 гост

    2 1 Отговор
    Боже, Боже, те спестили 700 милиона от данъци и се разревали за 25-26-27 милиона. Явно 20-30-40 отбора като Левски са собственост на търкалите билети.

    Коментиран от #15

  • 11 Ягуар

    1 1 Отговор
    Да бе ясно. Това беше рекета, които плащахте на шайката, за да не плащате данъци. Обаче за рекет не можеш да съдиш държавата.
  • 12 аз съм Веска

    1 0 Отговор
    Боже ...и от кои протрити демократични ПОТУРИ ГИ ИЗВАДИХТЕ...
    СЛУШАМ И СЕ ЧУДЯ НА БЕЗСРАМИЕТО ,С КОЕТО ПРЕД ОГРАБЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД , СЕ РАЗИГРАВА ТОЗИ ФАРС .

    Коментиран от #14

  • 13 Bai nudals

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "jorj":

    Ти намери кого да питаш откаже,един от най богатите хора в Европа. Ти вчера ли чу за него,кажи му едно благодаря за това му дарение към футбола.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Bai nudals

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Да не са търкали,той комарът нее задалжителен.
  • 16 Bai nudals

    1 0 Отговор
    Да не са търкали,той комарът нее задалжителен.
  • 17 Жоро

    1 0 Отговор
    Абе,кой крив,кой прав...не се знае...знае се само,че всичко в България е мръсно!
  • 18 Byg

    0 0 Отговор
    Стига с тоя цирк за олигофрени. Явете се на дело пред Българския съд , платете си данъците които дължите и така с бодро вдигнати глави ще си продължите с глупостите. Смешници. Джиросали на тоя на оня , той не знае ама ние джиросваме , тюфлеци