Last news in Fakti

5 Юни, 2020 12:58 1 102 0

БФС с поздрав към клубовете по случай подновяването на първенството

  • бфс-
  • поздрав-
  • клубове-
  • подновяване-
  • първенство-
  • efbet лига-
  • коронавирус-
  • мерки

"Вярваме, че всички клубове ще изпълняват стриктно мерките и препоръките на държавните власти", гласи съобщението

БФС с поздрав към клубовете по случай подновяването на първенството - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Българския футболен съюз поздрави клубовете от елита по случай подновяването на efbet Лига след пандемията от коронавирус. От родната централа призоваха отборите и техните състезатели да спазват всички предписания за изолация, както и да продължат да спазват принципите на феърплея.

Ето цялото съобщение на БФС:

"Ръководството на Българския футболен съюз използва възможността да пожелае успешно завършване на сезон 2019/2020 на клубовете от Първа професионална лига.

Убедени сме, че въпреки дългата принудителна пауза, причинена от пандемията от COVID-19, всички членове на българското футболно семейство, в това число състезатели, треньори, длъжностни лица и зрители, са максимално ентусиазирани от възможността стадионите ни отново да приемат мачове от най-високо ниво.

Вярваме, че всички клубове ще изпълняват стриктно мерките и препоръките на държавните власти и Българския футболен съюз предвид настоящата ситуация, а също – че ще продължат да спазват принципите на феърплея и на уважението и толерантността към съперници, съдии и публика", написаха от БФС в официалния си сайт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА