Last news in Fakti

6 Юни, 2020 23:25 2 374 7

ЦСКА изпревари Левски след трудна победа в Бистрица

  • футбол-
  • efbet лига-
  • цска-
  • витоша бистрица-
  • 1:0

Евандро донесе минималната победа на ''армейците'' в 86-ата минута

ЦСКА изпревари Левски след трудна победа в Бистрица - 1
Снимка: cska.bg

Отборът на ЦСКА победи този Витоша Бистрица с 1:0 като гост. Победата дойде трудно за "армейците", след като през първата част Али Соу пропусна дузпа. В герой за "червените" се превърна Евандро, който се разписа в 86-ата минута.

Със спечелените три точки в Бистрица ЦСКА събра 49 точки, с което изпревари Левски (46 т.) и се намести на третата позиция кръг преди края на редовния сезон. Витоша, от своя страна, загуби всякакви шансове да оцелее в efbet Лига.

В 6-ата минута Греъм Кери центрира към наказателното поле от свободен удар към Али Соу, но гамбиецът стреля неточно с глава.

В 15-ата минута на срещата Иван Турицов стреля силно от дистанция, но изстрелът му не бе достатъчно силен, че да затрудни Николай Кръстев.

Пет минути по-късно Стефано Белтраме стреля от границата на наказателното поле, но вратарят на бистричани Кръстев се разтегна максимално и изби топката в корнер.

В 23-ата минута Радослав Гидженов посочи бялата точка, след като Запро Динев извърши нарушение срещу Брадли Мазику. Зад топката застана Али Соу, който обаче стреля слабо в средата на вратата и Николай Кръстев спаси дузпата без особени затруднения. 

В 38-ата минута Кристиян Малинов получи топката с гръб към вратата, завъртя се и веднага стреля, но изстрелът му мина покрай вратата на Витоша. Две минути след това и Стефано Белтраме стреля неточно. 

В 50-ата минута Николай Кръстев за втори път в мача попречи на Али Соу да отбележи. Този път нападателят на ''армейците'' бе излязъл очи в очи с него, но отправи изключително слаб удар, който Кръстев отрази.

В 65-ата минута Иван Турицов с добро подаване намери Ахмед Ахмедов, но нападателят на "червените" стреля от малък ъгъл и не затрудни Кръстев.

В 82-ата минута Кристиян Малинов се опита да подаде към Томи Юрич в наказателното поле, но пасът му не стигна до австралийския нападател.

В 86-ата минута Греъм Кери центрира по превъзходен начин в наказателното поле на Витоша, а там най-съобразителен се оказа резервата Евандро. Нисичкият бразилец разстреля с глава Николай Кръстев и зарадва привържениците на ЦСКА.

В първата минута на добавеното време Енрике пропусна да увеличи резултата на 2:0, след като хубавият му удар нацели напречната греда на вратата на Николай Кръстев.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Благой

    16 8 Отговор
    Само ЦСКА! Винаги сме били пред рогачите.

    Коментиран от #2

  • 2 ЛЕВСКИ 1914

    6 9 Отговор

    До коментар #1 от "Благой":

    Цска ФАЛИРА това е ЦСКА - СОФИЯ ТИРЕТО и СОФИЯ Ковачев ги е изял.

    Коментиран от #4

  • 3 Мим33

    8 9 Отговор
    Цсйа-София в момента са по слаби от Левски и в следващите мачове,това ще си проличи.Да се радват ,че играха с последния отбор,а Левски с шампиона в този кръг..
  • 4 Левски 1992

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЛЕВСКИ 1914":

    Що се пениш, забрави ли Кой и кога регистрира сегашният Левски?

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Левски 1914

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1992":

    Не се пеня преди години писаха и изговаряха Цска Септемврийско знаме така се казваше отбора а сега се казва ЦСКА – СОФИЯ трябва да сме точни а Цска оригинал ФАЛИРА.
  • 6 Левски 1914

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1992":

    Забравих да ти пиша че сегашния ЛЕВСКИ е създаден преди 106 години на 24 05 1914.
  • 7 Батко

    3 0 Отговор
    Голям мач на "националите" на ГРИШАТА голема мъка,съдията виде зор каквото можа направи.