Last news in Fakti

7 Юни, 2020 14:57 1 482 0

Съотборник на Стоичков отказал да води Барселона

  • роналд куман-
  • барселона-
  • нидерландия

Роналд Куман се надява, че в бъдеще време ще има възможност да застане начело на каталунците

Съотборник на Стоичков отказал да води Барселона - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Селекционерът на нидерландския национален отбор - Роналд Куман, заяви, че би искал един ден да поеме Барселона, но е отказал работата, когато тя му е била предложена преди Кике Сетиен да застане начало на каталунците.

Пред Goal.com бившият бранител на Барса сподели, че е искал да спази обещанието си да води националния тим на своята страна на европейското първенство, което пък бе отложено с година и трябва да се проведе през лятото на 2021-а година.

"Получих обаждане от Барселона, предложиха ми позицията на старши треньор. Въпреки това исках да остана начело на Нидерландия, обещах да водя отбора на Евро 2020. Доволен съм от работата в националния отбор, сега това е най-важното“, заяви Куман.

„В договора си имам точка, по която мога да напусна след европейското първенство, но сега не искам да мисля за това. Всички знаят, че мечтая да оглавя Барселона, надявам се, че ще имам такава възможност в бъдеще. Всичко зависи от резултатите и успеха ми като треньор. Необходим е много опит, за да тренираш отбор като Барселона", заяви още холандецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА