Last news in Fakti

16 Юни, 2020 12:40 1 417 4

Григор Димитров с двучасова тренировка в Хасково (ВИДЕО)

  • григор димитров-
  • хасково-
  • тренировка-
  • тенис-
  • тенис на корт

В Събота и неделя Гришо има мачове в Задар (Хърватия), където ще се проведе вторият от веригата благотворителни турнири "Адриа тур" на световния номер 1

Григор Димитров с двучасова тренировка в Хасково (ВИДЕО) - 1

Първата ни ракета Григор Димитров и треньорът му Крис Гро проведоха тази сутрин двучасова тренировка на тенис кортовете на “Кенана” в Хасково.

29-годишният тенисист се прибра вчера в родината си след участие в организирания от Новак Джокович демонстративен турнир в Белград.

 В Събота и неделя Гришо има мачове в Задар (Хърватия), където ще се проведе вторият от веригата благотворителни турнири "Адриа тур" на световния номер 1.

В Белград Димитров регистрира победа и две загуби. Той се прибра в България за пръв път от 7 месеца, след като изкара изолацията в САЩ.

Вчера неговият треньор Крис Гро, който идва за пръв път в България, проследи със снимки и видео как се движи пътуването им от границата между Сърбия и България през София до Хасково.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синхронно плуване

    1 8 Отговор
    Като данъкоплатец искам да знам колко данъци е внесъл в България?

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Мим

    1 6 Отговор
    И какво е гладал тоя грош от границата до Хасково,как ще тренират ли?Ами то за Гришо и с тренировки и без тях, все тая.Предполагам,че най добре ще тренира в някой ресторант или бар на Кенана...
  • 3 Баш Батка

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Синхронно плуване":

    Той не е данъкоплатец на Каскета и Фамилия мойто момчИе. Монако се грижи за неговите данъци!
  • 4 Баш Батка

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Синхронно плуване":

    А ти като данъкоплатец, защо малко не се разходиш да видиш спортните ни бази. Хубаво е и да се запиташ, защо спортисти не представляват държавата ни? Ама то и акъл трябва, платил си веднъж 2.50лв данък и претенции вече.