Last news in Fakti

17 Юни, 2020 20:45 1 214 0

Димитър Кузманов с втора победа в Белград

  • димитър кузманов-
  • тенис-
  • тенис на корт

Втората ни ракета надделя над 632-ия в света Александър Шевченко от Русия

Димитър Кузманов записа втора победа в турнира в Белград, организиран от Янко Типсаревич, а по този начин излезе от груповата фаза и се класира за директните елиминации. Втората ни ракета надделя над 632-ия в света Александър Шевченко от Русия с 6-4 6-1 и поведе в група „G“ преди последния двубой между Блаж Рола и Хамад Меджедович.

Активът на българина е два успеха и едно поражение при актив на сетовете 5:3. Рола е с две победи и актив 4:1, което означава, че ако загуби последния си мач с 0-2 сета, Кузманов ще излезе първи от групата.

По-късно днес – около 21:00 ч. българско време, третата ни ракета Александър Лазаров излиза на корта срещу сърбина Марко Миладинович. Българинът има актив от победа и поражение в група „I“. Победа срещу 461-ия в света ще му помогне да излезе от груповата фаза.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА