Last news in Fakti

20 Юни, 2020 11:00 8 497 4

Секси биатлонистка се разсъблече

  • доротея вирер-
  • биатлон

Италианката се наслаждава на слънчевите дни и непропуска да сподели своя снимка в социалните мрежи, показвайки перфектната си форма

Секси биатлонистка се разсъблече - 1

Една от най-добрите биатлонистки в света Доротея Вирер се забавлява по време на карантината, италианката се радва на изключителна популярност сред феновете, а фотосите в социалните мрежи със сигурност радват привържениците на женствената спортистка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Holidayssss😆😆😆

Публикация, споделена от ᴰᴼᴿᴼᵀᴴᴱᴬ ᵂᴵᴱᴿᴱᴿ ️️ (@dorothea_wierer) на Юни 13, 2020 в 8:26 PDT

Италианката се наслаждава на слънчевите дни и непропуска да сподели своя снимка в социалните мрежи, показвайки перфектната си форма. Вирер в момента се подготвя за новия сезон в биатлона, но не губи време и да се отпусне след тежките тренировки, в които много често може да бъде забелязана да практикува и колоездене. Секси биатлонистката разпалва въображението на мъжката част.

Доротея Вирер е бронзова медалистка от Олимпийските игри в Сочи през 2014 година. Носителката на Големия кристален глобус в женския биатлон е доволна от изминалия сезон за Световната купа и заяви, че след известно време ще реши дали да продължи кариерата си.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дяда

    2 1 Отговор
    Ох на дядаа, как ще го опръцка с това хубаво дупИ
  • 4 патън

    0 0 Отговор
    Идеална е ! Само за купуване на къща в БарЦелона или Верона !