Last news in Fakti

25 Юни, 2020 12:09 2 864 13

Левски маха цял отбор?

  • левски-
  • селекция-
  • футбол

Засега единствените сигурни оставащи от чужденците са Найджъл Робърта и Паулиньо

Левски маха цял отбор? - 1
Снимка: БГНЕС

Преобразен Левски ни очаква следващия сезон. "Сините" ще се разделят с куп ненужни футболисти преди началото на следващата кампания в опит да намалят разходите си за възнаграждения и да спасят клуба от фалит. 

Вече е ясно, че до няколко дни от "Герена" си тръгват Милан Миятович, Дени Алар и Хали Тиам, за което призна самият наставник на Левски - Георги Тодоров. 

Заедно с тях си тръгват Филипе Нашименто и Мартин Райнов. 

За преговори за разтрогване са привикани още Франко Мазурек и Насиру Мохамед, чиито договори изтичат чак след 2 години, но вече са информирани, че бъдещето им не е свързано със софийския клуб. 

Относно Стайн Спиерингс, Янис Каргас и Холмар Ейолфсон все още не е взето решение, тъй като ръководството има желание да ги задържи, но не се знае дали клубът ще може да си позволи високите им заплати. 

Както е известно, след мача с Локомотив Пловдив капитанът на "сините" - Живко Миланов, сложи край на футболната си кариера заради белодробно заболяване.

Засега единствените сигурни оставащи от чужденците са Найджъл Робърта и Паулиньо, като бразилецът лично заяви, че е щастлив на "Герена" и е готов да играе дори за по-малко пари.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 човек от село

    14 0 Отговор
    Абе за Ники Михайлов нищо не пишете,да не го налагате за титуляр на вратата и капитан на отбора?
    Щото този абич не може да хване и грип през зимата!

    Коментиран от #9

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    8 1 Отговор
    Тате Боби и Н. Раев са приятели ! Въобще не е проблем Никито да си бъде на вратата и кап. лентичка да му стои на ръката ...

    Коментиран от #10

  • 4 месара

    1 0 Отговор
    Е, И ?!
  • 5 поцо

    4 0 Отговор
    Ивайло е известен с това , че докато се "наду*ва" чува различни шумове и после ги "пресъздава" в несвързани изречения.
  • 6 Ами сега

    4 0 Отговор
    И кой ще играе? И как? Целта явно ще бъде оставане в групата.
  • 7 че го търсите

    3 0 Отговор
    Батков със свещ, лауреати!
  • 8 Сандо

    4 0 Отговор
    Рецептата е проста,пробвана и от други отбори със скромни възможности и славно минало:намира се влад,амбициозен,знаещ и можещ треньор от чужбина /напр. Холандия,тъй като тамошния футбол допада на левскарите/,дава му се време за спокойна работа,поверява му се и контрола върху школата,жестоки ограничения на трансферите,разгонване на разните мениджъри-паразити и т.н.,все неща,които нашите алчни футболни шефове никак,ама никак не обичат.

    Коментиран от #11

  • 9 Пич

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "човек от село":

    Ники Михайлов пръв трябва да го махнат, дори не попада в групата,а взима хиляди евро заплата. Нали нямат пари ,защо плащат на паразита Ники Мухайлов?
  • 10 Пич

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Откога Левски е шуро-баджанашки отбор. Ники Михайлов не го иска никой отбор, ако не е Левски,трябва да играе в Б група за 1000 лева заплата.
  • 11 Пич

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Сандо":

    бай сандо като махнат мениджърите,които прдлагат футболисти,нали трябва да назначат скаути да гледат за футболисти.

    Коментиран от #12

  • 12 скаутите

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Пич":

    са на процент, а не на твърда заплата.

    Коментиран от #13

  • 13 Точно така

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "скаутите":

    И за разлика от агентите гледат да предложат нещо добро за клуба, а не да го прехвалват излишно, разбират и от тактика, знаят какво търси един треньор. За съжаление в бг-то много неталантливи футболисти са се насъбрали, затова са все обвързани с агенти. Нямаме футбол.