Last news in Fakti

25 Юни, 2020 14:44 1 995 2

Уникално: Ливърпул не позволил на съперник да докосне топката в наказателното поле 90 минути

  • ливърпул-
  • футбол

С гръмката победа мърсисайдците поведоха с 23 точки на Манчестър Сити и съвсем логично те ще станат шампиони до няколко дни, ако не часове

Уникално: Ливърпул не позволил на съперник да докосне топката в наказателното поле 90 минути - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул разгроми Кристъл Палас с 4:0 в сряда вечер с голове на Трент Александър-Арнолд, Мохамед Салах, Фабиньо и Садио Мане, но доминацията на "червените" може да бъде измерена и с други показатели. 

Откакто компанията Opta изготвя статистически данни от 2008 насам, Ливърпул е първият отбор изобщо, който не е позволил на съперник да докосне топката в наказателното му поле за всичките 90 минути.

Вечерта започна с контузия на основния нападател на гостите Уилфрид Заха, който напусна терена още в началото на мача, но постижението на "червените" си остава все така невероятно. С гръмката победа мърсисайдците поведоха с 23 точки на Манчестър Сити и съвсем логично те ще станат шампиони до няколко дни, ако не часове.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борката

    6 1 Отговор
    Незнам дали докато го има англииското дали друг отбор ще натрупа толкова точки пред 2рия в класирането това се казва висша класа
  • 2 тревожно,тревожно...

    8 1 Отговор
    Като се погледне- четирима от петте нападатели ( плюс двама от четирите сменени) са тъмнокожи, а не са получили достъп до топката в наказателното поле.Това не е ли расизъм?