Last news in Fakti

28 Юни, 2020 15:40 1 922 9

Трибуна Сектор Г благодари на правителството и заяви: Ще бъдем на стадиона в сряда!

  • трибуна сектор г-
  • сектор г-
  • фенове на цска-
  • финал-
  • купа на българия-
  • локомотив (пловдив)

Очевидно драмата с публиката на финала за Купата вече е разрешена

Трибуна Сектор Г благодари на правителството и заяви: Ще бъдем на стадиона в сряда! - 1
Снимка: БГНЕС

Организираните привърженици на ЦСКА от Сектор Г излязоха с декларация, с която благодарят на правителството за взетото решение на финала за Купата на България (в сряда на 1 юли), който е между отборите на ЦСКА и Локомотив (Пловдив), да присъстват 12 000 човека, по 6 000 привърженици на двата клуба.

Припомняме, че първоначалното решение на българското правителство бе на финала за Купата да бъдат допуснати едва 4000 привърженици, по 2000 и от двете страни.

Ето и самата декларация на привържениците на ЦСКА:

Армейци,

Преди два дни написахме отворено писмо до отговорните институции по повод първоначално обявения брой публика за финала в сряда. Обявихме, че ако той се запази и всички, или по-голямата част от желаещите не може да влязат, никой от нас няма да гледа мача на стадиона.

След извънредния брифинг вчера, проведен на Националния стадион, след който се разбра, че се увеличават с 4000 първоначално обявените смешни места за нас, проведохме няколко разговора с ръководството на ЦСКА. Говорихме за здравия разум и разбирането от наша страна на ситуацията с коронавируса в цялостен мащаб. Беше ни обяснено колко важна е нашата подкрепа на стадиона в тази изключително важна битка.

Базирайки се най-вече на тези неща и негативния обществен отзвук, който предизвика нашето изявление сред изглежда безкрайно психологически травмираното ни общество, организираните групи решихме, че ще подкрепим нашите момчета на трибуните.

Наясно сме, че недоволни отново ще има, но така или иначе ние никога не сме могли да угодим на всички желания. Само който е на наше място и знае какви битки сме водили, водим ежедневно и ще продължаваме тепърва да водим, би могъл евентуално и да ни разбере.

Благодарим на всички, които влязоха в положение и коригираха първоначалното безумие такъв мач да се играе пред 4000 души. Колкото до останалото - Бог пред нас, а ние след него!


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Венци Стефанов

    8 14 Отговор
    Феновете на фалиралата ЦСКА благодарят на правителството, че им разрешава да подкрепят Литекс?! Добре дошли в Абсурдистан!

    Коментиран от #3

  • 3 Ти гледай коптора ФК Подуяне

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "Венци Стефанов":

    да не фалира.
    Щото сте на стъпка НАП да ви сложи капаците.

    Намерихте ли си тренер или никой не иска да бачка без заплата в потъващия кораб...
  • 4 Докъде ни докараха?

    8 1 Отговор
    Управниците, все неуки и крадливи илитерати, все бивши партайгеносета, за да се отклони вниманието от хилядите безобразия, забили България на дъното на ЕС по бедност, ограбване, лъжи, далавери и предателства, благоволили да се играе финал с публика? Вместо тази публика да измете Великия Бял Вожд, че ги направи на маймюни с изчисления вирус, феновете благодарят??!?! Както Вожда се е оказал до уши в аки, един протест и е в ареста. Няма такава държава с такъв народ.
  • 5 ФК,,Цола Джирос Динамо Лаффчис Раев,,20

    1 4 Отговор
    Събираме просия от СМС-и.... Помогне,хорааааааа...
  • 6 Це Це Ка

    4 3 Отговор
    Умре ,Але Але .....
  • 7 Javor

    3 0 Отговор
    Бройката е смешно малка, защото Бойко още помни 2016г финала и скандирането на 35 000 ....Бойко Борисов п....pac пе.....pac!
  • 8 Корнев

    1 1 Отговор
    БАТЕ КЪРТИ - МАНГЪРОВ, БОЖКОВ, СЛАВИ, КОМПРОМАТИТЕ - ВМЕСТО ДА ГО ПОВАЛЯТ ГО ИЗСТРЕЛЯХА - РАЗЛИКАТА С БСП ВЕЧЕ Е 32 на 18 %
  • 9 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    3 0 Отговор
    "Организираните привърженици" на ЦСКА благодарят на ЦК на ГЕРБ и лично на генералния секретар другаря Бойко Борисов за бащинското му снизхождение да се съгласи на трибуните да има не 4 000, а 12 000 души! А иначе ако другаря Борисов не бе отстъпил щяхме да дойдем и да му крещим под прозорците: "Оставка!", а както е добре известно на него тази дума му действа ужасяващо.