Last news in Fakti

29 Юни, 2020 11:44 1 735 1

Напрежение между Меси и асистента на Сетиен уловиха камерите

  • лионел меси-
  • барселона-
  • футбол

След двубоя във Виго се заговори за обтегнати отношения между футболистите и наставника Кике Сетиен

Напрежение между Меси и асистента на Сетиен уловиха камерите - 1
Снимка: БГНЕС

Равенството на Барселона със Селта отекна шумно в испанските медии, тъй като каталунците намалиха значително шансовете си за защита на титлата. Дори "лос кулес" да спечелят всичките си срещи до края Реал Мадрид трябва да загуби три точки някъде.

След двубоя във Виго се заговори за обтегнати отношения между футболистите и наставника Кике Сетиен, като според испанските медии играчите са възнегодували от тактическите методи на треньора.

Movistar Partidazo улови още един момент, за който се твърди, че доказва разнобоя между играчи и треньорски щаб. По време на една от паузите за хидратиране по време на срещата на "Балаидос" камерите заснеха как асистентът Едер Сарабия се опитва да обясни нещо на Меси, но аржентинецът се държи непукистично.

При опита на помощника да се доближи Лео се отдалечава с безразлична физиономия. Във вторник вечер Барселона приема Атлетико МадридАтлетико Мадрид в "гореща" схватка от 33-ия кръг на Ла Лига, която може да даде нови отговори.

Напрежение между Меси и асистента на Сетиен уловиха камерите


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Меси е свършил с футбола

    0 1 Отговор
    Сега гледа само да не се контузи