Last news in Fakti

1 Юли, 2020 19:56 1 659 1

Гуардиола: Шоуто трябва да продължи

  • гуардиола-
  • обеща-
  • обещание-
  • съпротива-
  • клоп-
  • ливърпул-
  • манчестър сити

"Ще накараме Ливърпул да усети нашата съпротива следващия сезон", обеща испанецът

Гуардиола: Шоуто трябва да продължи - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола се закани, че следващия сезон отборът му ще окаже доста по-сериозна съпротива на Ливърпул в борбата за титлата.

"Ще накараме Ливърпул да го усети следващия сезон. Трябва да направим повече. Футболът ти помага да разбереш и да приемеш, че друг отбор е по-добър. В спорта трябва да се доказваш всеки път", бяха част от думите на испанеца на днешната пресконференция преди утрешния двубой между мърсисайдци и Сити.

"Изключително сме доволни от това, което сме свършили и това, което правим, но за спортистите това не е достатъчно. Миналото си е минало, то остава в спомените ни, но шоуто трябва да продължи. Това е нов етап в живота ни", философски коментира Гуардиола.

Той изрази уважението си от колегата си Юрген Клоп, след като германецът го засипа с похвали по-рано през деня: "Мисля, че първо като човек. Не го познавам толкова добре, но му се възхищавам, както и на начина, по който играят отборите му. Това е плюс за света. Подобен мениджър помага много. Той иска да печели, аз искам да печели. Той е мой колега и аз искам да имам добри отношения с мениджърите. Не сме близки, не се чуваме всеки ден, но имаме някакви отношения."


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Май не

    1 0 Отговор
    То шоуто започна пак при вас и ще играете пред монитора. И го знаете много добре.