Last news in Fakti

3 Юли, 2020 21:11 2 491 0

Лудогорец пита Астра колко струва румънски национал

  • лудогорец-
  • футбол-
  • астра-
  • денис алибек-
  • козмин моци

Румънският нападател е следен и от полския гранд Легия Варшава

Лудогорец пита Астра колко струва румънски национал - 1

Нападателят Денис Алибек е близо до супертрансфер. Вчера пред румънските медии защитникът на Лудогорец Козмин Моци сподели, че би взел веднага национала на северната ни съседка.

Според информациите треньорът на разградчани Павел Върба е склонен на подобен трансфер и вече е помолил ръководството на шампионите да се свържат с колегите си от Астра и да попитат колко ще поискат за правата на Алибек.

Румънският нападател е следен и от полския гранд Легия Варшава, но в Румъния посочват, че за избора му може да изиграят важна роля и тримата му сънародници в Лудогорец – Козмин Моци, Клаудиу Кешеру и Драгош Григоре.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА