Last news in Fakti

3 Юли, 2020 22:16 1 891 1

Сестрата на Гризман и негов личен агент, е поискала среща с шефовете на Барса

  • гризман-
  • барселона-
  • футбол

Мод ще информира ръководството на клуба, че Антоан не е щастлив от настоящата ситуация

Сестрата на Гризман и негов личен агент, е поискала среща с шефовете на Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Бъдещето на Антоан Гризман в Барселона е все по-несигурно. Каталунският Sport твърди, че сестрата на нападателя Мод, която е и негов личен агент, е поискала среща с шефовете на клуба, за да разбере дали на световния шампион ще се разчита и през следващия сезон, или ще бъде направен опит той да бъде продаден.

Гризман е недоволен, че старши треньорът Кике Сетиен започна редовно да го оставя на резервната скамейка. Срещу бившия си тим Атлетико Мадрид французинът се появи в последните минути, а преди това същото се случи и при гостуването на Селта във Виго.

Мод Гризман ще информира ръководството на клуба, че Антоан не е щастлив от настоящата ситуация. 29-годишният футболист е наясно, че няма голям авторитет в съблекалнята и това допълнително му  пречи да демонстрира истинските си възможности.

Нападателят изрично е помолил близките си да не коментират публично нищо, свързано с малкото игрово време, което получава, и отношенията му с клуба. Гризман счита, че скорошните критики на баща му и брат му по адрес на Сетиен влияят негативно на собствения му имидж.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 перес

    2 3 Отговор
    Реал Мадрид ще търсим резерва за Бензема.За тоя смешник гризман, можем да им дадем€1милион.