Last news in Fakti

6 Юли, 2020 14:00 1 402 0

Дибала вече застигна клубната легенда Мишел Платини

  • пауло дибала-
  • ювентус-
  • футбол

Силните изяви на Дибала в момента заслужават още по-голямо уважение, защото нападателят изкара кошмарен период от над 40 дни, в които беше носител на коронавирус

Дибала вече застигна клубната легенда Мишел Платини - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала вече застигна клубната легенда Мишел Платини по брой голове в италианския елит - 68. През уикенда аржентинецът се разписа при успеха с 4:1 над Торино, с което увеличи на общо 95 попаденията си за “бианконерите” във всички турнири.

Великият французин заби въпросните голове също в рамките на пет сезона, отколкото е и Дибала в Юве. “Гадзета дело Спорт” уточнява, че през настоящата кампания Бижуто е откривал резултата в 8 от мачовете, какъвто показател навремето имаше и Платини.

Силните изяви на Дибала в момента заслужават още по-голямо уважение, защото нападателят изкара кошмарен период от над 40 дни, в които беше носител на коронавирус. Той и приятелката му дадоха 4 поредни положителни теста за COVID-19, като в началото дори имаха ясно изразена симптоматика и не се намираха в добро състояние. В крайна сметка Дибала се оказа по-силен след това предизвикателство и в момента го показва на терена, водейки Юве към нова титла.

Следващата цел на ръководството е да го убеди да подпише нов договор. Действащият му изтича през лятото на 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА