Last news in Fakti

9 Юли, 2020 10:31 1 302 6

Георги Тодоров: Не съм виждал живец в Левски цяла есен

  • лудогорец-
  • левски-
  • живец-
  • тодоров-
  • проблеми-
  • загуба

"Не можем да надиграем нито един отбор", смята наставникът на "сините"

Георги Тодоров: Не съм виждал живец в Левски цяла есен - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Лудогорец Георги Тодоров обяви, че сините играят добре до 60-ата минута, след което отпадат физически. Именно на това специалистът отдава тежкото поражение с 0:3 от Лудогорец.

“Класата си е класа. Лудогорец е по-класен и неслучайно става шампион за 9-и път в България. Ние се постарахме да се противопоставим, колкото ни позволяват възможностите. Две грешки през второто полувреме ни костваха два гола. А Лудогорец наказва всяка грешка. Направихме няколко хубави атаки, но за съжаление не успяхме да отбележим. Грешките ги допускаме след 60-ата минута, когато физически отпадаме”, каза Тодоров, а малко по-късно допълни в ново интервю:

"Много е тежка ситуацията и от ден на ден става все по-тежка. Не съм виждал живец в отбора цяла есен. Не съм виждал Левски да е надиграл или смачкал отбор. Играе монотонно. Но тогава все пак бе окомплектован отборът.

Хубавото е, че е един млад футболист влезе и се включи със самочувствие. Марин Петков, който е 2003 г. Ако успее да стане футболист, все пак ще е нещо.

Ако има нови хора, нещата ще се подобрят, но времето е крайно недостатъчно. Повечето футболисти ще останат в отбора. Аз не съм говорил с Наско, той има други проблеми. Ще помагам в тази тежка обстановка. Когато нещата тръгнат, е нормално да се търси по-млад треньор. За мен е най-добре да дойде Станимир Стоилов с по-млади момчета от школата. Трябва да има търпимост иначе нещата няма да се получат", поясни Тодоров, който завърши с изречението:

"Не мисля изобщо за Европа, а да събера група за следващия мач и с какъв състав ще излезем".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехх, колко жалко е да си говедо!

    4 6 Отговор
    Закривай милиционерския обор!
  • 2 Абе тодоров

    3 0 Отговор
    Как няма да отпаднат като играят 10 играча. Любовника ти мазурек само бърка играта. Само ти не виждаш че нищо не може. Нито пасовете му вървят, нито центриранията са точни,нито ударите. Пускай някой млад да играе за да трупа опит като Найденов. Само ревеш. Виж Барса, пуска един на 17 а другия на 19 год и играят добре. Научи ги да не връщат топката назад от страх( навик от Хубчев)
  • 3 Well

    2 1 Отговор
    Ъъъ... даже и на пара олимпиада ли😃
  • 4 Гоуст

    4 0 Отговор
    То за това е треньора - да надъха и да даде живец на отбора
  • 5 Ветеринарен психолог

    4 2 Отговор
    Най-добрия φутболист е доволния φутболист. В Левски само припкат за здраве. Със свободни агенти, които играят за мерси Левски дори стигна изнендващо високо.А Тодоров е оли гоφрен...
  • 6 Пената от Мировяне

    2 1 Отговор
    То па при тебе направо възкръснаха !!!