Last news in Fakti

13 Юли, 2020 21:15 1 599 0

Още един роден футболист е заразен с коронавирус

  • коронавирус-
  • футбол-
  • миньор перник

Момчетата, които първи се разболяха, вече се възстановяват, уточниха от ръководството на клуба

Още един роден футболист е заразен с коронавирус - 1

Още един футболист на Миньор (Перник) е заразен с коронавирус, съобщиха от клуба. Така общият брой на заболелите играчи на "жълто-черните" става 13. Целият отбор е изведен от базата в село Ковачевци, а подготовката е прекратена. Футболистите изпълняват наложената карантина в домовете си.

Момчетата, които първи се разболяха, вече се възстановяват, уточниха от ръководството на клуба.

Повечето състезатели са в общо неразположение. Миналата седмица бяха направени втори PCR тестове на здравите футболисти на "жълто-черните", от които само един се е оказал положителен.

Ръководителите на клуба се опасяват, че оставащото до 7 август време, когато е стартът на първенството във Втора лига, няма да бъде достатъчно за подготовка на отбора. Затова вероято "чуковете" ще поискат отлагане на началото на есенния полусезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА