Last news in Fakti

16 Юли, 2020 16:46 1 097 1

Сари: На Ювентус му липсва постоянство

  • сари-
  • постоянство-
  • равенство-
  • сасуоло-
  • ювентус

"По време на мач имаме много силни момент, но същевременно има и такива на пасивност, които не мога да си обясня", заяви наставникът на "бианконерите"

Сари: На Ювентус му липсва постоянство - 1
Снимка: БГНЕС

"На Ювентус му липсва постоянство". Това заяви треньорът на "старата госпожа" Маурицио Сари след равенството 3:3 със Сасуоло. Специалистът не бе много щастлив от резултата, като разкритикува играчите си, че много лесно допускат играчите на съперниковите отбори в наказателното си поле. 

"Всеки треньор очаква постоянство от своя тим. Това обаче е нещо, което ни липсва. Както във физически, така и в психически аспект. По време на мач имаме много силни момент, но същевременно има и такива на пасивност, които не мога да си обясня. Напоследък играем срещу отбори, които са в удивителна форма и Сасуоло не прави изключение. Те спечелиха четири поредни мача преди двубоя с нас. Смятам, че ако продължават по този начин могат да станат новия Аталанта. Смятам, че ако успеем да решим проблема с постоянството ще сме на правилния път. Понякога мисля, че този отбор има огромен потенция. Друг път пък оставам озадачен от прекалено лесния начин, по който съперниците ни влизат в наказателното поле. Трябва да намерим баланса", обясни Сари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Той

    0 0 Отговор
    Ето точно този факт за Ювентус много ме притесняваше.