Last news in Fakti

18 Юли, 2020 10:59 2 177 1

Футболист на ЦСКА, вкарал 1 мил. евро в касата на "армейците", с емоционален пост

  • евандро-
  • цска-
  • футбол

Ще пазя спомен за всеки един от вас в сърцето си и винаги ще бъда част от вас

Футболист на ЦСКА, вкарал 1 мил. евро в касата на "армейците", с емоционален пост - 1
Снимка: БГНЕС

Вчера ЦСКА продаде Евандро на унгарския МОЛ Фехервар. Трансферът е на стойност 1 милион евро, а "червените" ще получат сумата на два транша.

Ден след трансфера си в Унгария, бразилецът използва социалните мрежи, за да благодари на бившия си отбор и феновете за последните 2 години, прекарани на "Българска армия".

"Благодаря, ЦСКА. Сега е мой ред да кажа довиждане на всички вас. Първо искам да благодаря на всички за грижите, на съотборниците ми, на треньорите, на директорите. Искам да благодаря на всички фенове на "червената армия" за това, че винаги вярваха в мен и ме окуражаваха да давам най-доброто от себе си. Ще пазя спомен за всеки един от вас в сърцето си и винаги ще бъда част от вас. Това не е краят, а само довиждане. Само ЦСКА", написа той в Инстаграм.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 браво

    9 0 Отговор
    На теб Евандро късмет!....