Last news in Fakti

19 Юли, 2020 07:56 1 256 0

Ман Юнайтед иска Белоти

  • андреа белоти-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Андреа прави пореден силен сезон в Серия А и нищо чудно да приеме ново предизвикателство в чужбина още след края на този сезон

Ман Юнайтед иска Белоти - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Торино Андреа Белоти е попаднал в полезрението на Манчестър Юнайтед и Оле Гунар Солскяер има желанието да го привлече във Висшата лига след края на кампанията, съобщават медиите в Италия. 

Андреа прави пореден силен сезон в Серия А и нищо чудно да приеме ново предизвикателство в чужбина още след края на този сезон. Главното предимство за "червените дяволи" е, че могат да му предложат двубои в европейските клубни турнири, което е почти невъзможно да стори с екипа на "биковете". 

Белоти е в Торино от 2015 година и има 187 мача и 92 гола във всички турнири. Нападателят е обвързан с 90 милионна клауза, но е малък шансът тя да бъде активирана от "червените". 

Очаква се Юнайтед да подходи по друг начин, като най-вероятно ще предложи свой футболист в размяна плюс трансферна сума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА