Last news in Fakti

19 Юли, 2020 08:53 1 951 5

Левски е на крачка да се отърве от трансферни разочарования

  • левски-
  • футбол-
  • селекция

"Сините" ще са на голяма загуба от Насиру Мохамед

Левски е на крачка да се отърве от трансферни разочарования - 1
Снимка: БГНЕС

Левски е на крачка да се отърве от трансферната издънка Насиру Мохамед, пише "Тема Спорт". Ганайското крило е на подпис от завръщане в бившия си тим Хекен. Фланговият нападател вече е в Швеция. Вчера той пристигна на базата на клуба и наблюдава тренировката. От Хекен пуснаха негова снимка в официалния си профил в Instagram. Върху фотото беше написано "Посещение днес".

Левски ще е на голяма загуба от Насиру Мохамед. Той бе привлечен миналото лято от Петър Хубчев. За правата му "сините" платиха около 350 000 евро. Сега обаче ще го продадат едва за 100 бона от европейската валута. Общо за Левски 26-годишният ганаец изигра 14 двубоя във всички турнири.

Аржентинецът Франко Мазурек също повече няма да се появи на "Герена", твърди "Меридиан Мач". От клуба разкриха, че халфът няма да дойде на сбора в понеделник, след като се е разбрал с шефовете да разтрогне по взаимно съгласие. Това е отлична новина за Левски, защото "сините" от известно време се опитваха да се разделят с аржентинеца без да му плащат неустойка. 

Надеждите са, че същото ще се получи и с нидерландеца Стайн Спиерингс, но е по-вероятно той да настоява за обезщетение.
 


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А Тодоров, кога?

    3 3 Отговор
    Тоя само може да тренира ветераните

    Коментиран от #2

  • 2 123

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "А Тодоров, кога?":

    Тодоров работи за 1000 лв.
  • 3 Пурко

    3 2 Отговор
    Откакто Насю стана уж притежател на акции, само четем кой са освободили, продали или изгонили...Още не сме чули само кой ще играе догодина. Вероятно Наско, Тити, Кривоокия /ако не избяга/... Други 8 ще трябва от махалата да търсят, които ще са навити да ритат за 5лв.
  • 4 ⬅️⬆️↘️

    1 0 Отговор
    Тия 100 хиляди направо са си ги изпросили като милостиня от шведите. Ето че не са толкова лоши те, ама като прояват добро и ние ги правим на глупави, после затова се сърдят. Много лесно можеха да си го вземат и без пари, не че им е притрябвал спешно.
  • 5 Диамантената ръка

    0 0 Отговор
    Ами разликата ще я удържите от неустойката на Хубчев...