Last news in Fakti

19 Юли, 2020 17:32 2 479 0

Жозе Моуриньо "празнува" победата над Арсенал с блондинка

  • тотнъм-
  • арсенал-
  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • блондинка

Оказа се, че домакинята на Моуриньо е 43-годишната Прю, с която мениджърът на Тотнъм излизаше преди 10 години

Жозе Моуриньо "празнува" победата над Арсенал с блондинка - 1
Снимка: БГНЕС


Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо не се прибра у дома след победата с 2:1 над градския съперник Арсенал миналата неделя, а отиде на гости на блондинка.

Португалецът дори не се преоблече след срещата, а сложи шапка и очила, за да не бъде разпознат от папараците, но те пак го надушиха.
 
Оказа се, че домакинята на Моуриньо е 43-годишната Прю, с която мениджърът на Тотнъм излизаше преди 10 години, а през март миналата година бяха забелязани заедно в Катар, припомнят местните медии.

Съседи на блондинката разкриват, че тя кара Мерцедес за 60 бона и често се появява по улиците със скъпи дрехи и бижута, които най-вероятно са ѝ подарък от Специалния.

Припомняме, че през 2007 година Моуриньо отново беше хванат в крачка с жена на име Елза, но и това не разруши брака му, който вече е на повече от 30 години.

Жозе Моуриньо "празнува" победата над Арсенал с блондинка


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА