Last news in Fakti

20 Юли, 2020 19:17 1 351 6

Левски уреди първата си контрола от подготовката

  • левски-
  • футбол-
  • контрола

Сините” ще срещнат изпадналия от елита тим на Витоша Бистрица, а спарингът ще се състои на 1 август

Левски уреди първата си контрола от подготовката - 1
Снимка: БГНЕС

Левски уреди първа контрола по време на подготовката си новия сезон в efbet Лига. „Сините” ще срещнат изпадналия от елита тим на Витоша Бистрица, а спарингът ще се състои на 1 август.

Ето какво написаха в сайта на „сините”:

„Левски ще изиграе контролна среща като част от подготовката си за сезон 2020/2021 г. на Първа лига. Съперник на „сините“ ще бъде „Витоша“ (Бистрица). Мачът e на 1 август, събота от 18:30 часа и ще се играе на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“, се казва в официалното съобщение от Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йорго

    3 1 Отговор
    От както почина грашнов,и изгоника м.чорни от бг бкагодарение на управляващата хунта,левски започна бавно да върви надолу.и в момента достигна дъното благодарение на разни сребролюци за лично облагодетствие.за съжаление и сираков има пръст в това падение.колкото и да се ваика сега когато яде кифтетата мълча.а този шут тити е божие наказание.
  • 2 Бойко Еврата

    4 2 Отговор
    Двете ми стада говеда ще ги водя на паша!
  • 3 Синфен

    2 1 Отговор
    Значи Витоша ще прави контрола с отбор от Б окръжна група
  • 4 Питам

    1 1 Отговор
    А контроли с "Левски" Карлово и "Юнак" Долно Уйно , кога ???
  • 5 Мимчят

    1 1 Отговор
    Контралата си е контрола и обикновенно в първенството долу горе вървим добре и като дойдат последните 3,4 мача в първенството и изпускаме парата...
  • 6 Исуската

    1 0 Отговор
    Всичко или нищо за Левски.

    Грандиозна идея за спасяването на Левски хрумнала на неуморимия Тити Папазов, докато бил болен от Covid-19. Идеята била Наско Сираков да участва в частни покер игри в които се разигравали милиони с което да изкупи част от дълговете на запътилия се към фалит любим Левски.

    Отлично осведомени източници в покер средите разказват че е проведена среща в елитен ресторант в град Пловдив организирана от бившият футболист Едуард Ераносян между Наско Сираков и трима покер професионалисти от град Пловдив които пътували често до Лас Вегас, Макао и други дестинации за такива игри с които било обсъждано къде игрите са най добри в момента. Оказало се че в момента най доброто място е България, с оглед епидемиологичната обстановка. Друг вариант бил казино в Черна Гора където често се провеждали игри с изключително високи лимити с участието на китайски бизнесмени и покер професионалисти.

    Преди да се изсмеем и кажем че удавник за сламка се хваща, трябва да споменем че Наско Сираков не еднократно е споменавал че играе покер от над 30 години и е постоянен участник в най големите частни покер игри в България. Излизал често на шест цифрена печалба, като в повечето случай минимизирал загубите. Малцина са запознати че именно от такава денонощна игра се е завръщал когато се е блъснал от недоспиване в спряла кола край Казичене, а не тиражираното завръщане от погребението на легендарния Трифон Иванов.

    Тити Папазов бил убеден в успеха на Наско С