Last news in Fakti

20 Юли, 2020 21:46 2 254 1

Гарет Бейл няма да напуска Реал (Мадрид)

  • гарет бейл-
  • реал мадрид-
  • футбол

31-годишното крило бе периферна фигура в тима "лос бланкос" през сезона

Гарет Бейл няма да напуска Реал (Мадрид) - 1
Снимка: БГНЕС

Агентът на Герет Бейл отрече всички информации, че уелсецът ще напусне Реал (Мадрид) през лятото.

31-годишното крило бе периферна фигура в тима "лос бланкос" през сезона. В последните шест мача на тима той не се появи в игра, а при снощото равенство (2:2) с Леганес дори не попадна в групата. Това отново отвори темата за негово напускане.

Гарет е добре. Остават му две години от договора. Той обича живота в Мадрид и няма да ходи никъде. Той все още е толкова добър, колкото всеки друг в тима. Всичко зависи от Зинедин Зидан. Разбира се, че има интерес към него, но едва ли има клуб в света, който да си го позволи. Голяма загуба за тима е, че в момента той не е в състава, но няма да напусне", заяви агент на играча Джонатан Барнет пред "BBC Sport".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    1 0 Отговор
    .. ще напусне ама не... заплатката хубава, не се прекъсва да играе..пей сърце...