Last news in Fakti

23 Юли, 2020 10:29 1 698 6

Валери Домовчийски може да се завърне в Левски

  • домовчийски-
  • завръщане-
  • заместник-
  • левски

"Сините" могат да върнат бившия си играч за заместник на Станислав Иванов и Найджъл Робърта

Валери Домовчийски може да се завърне в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Ботев (Враца) Валери Домовчийски също е вариант за Левски. "Сините" искат да си го върнат с оглед на задаващата се раздяла със Станислав Костов и очакваната продажба на Найджъл Робърта и Станислав Иванов, пише "Тема Спорт".

33-годишният Домовчийски в момента е част от Ботев (Враца). През миналия сезон той участва в 29 шампионатни мача, в които отбеляза 2 гола. Валери е юноша на "сините" и вече има два престоя на "Георги Аспарухов" зад гърба си. Той дебютира за тима на 19 септември 2004 г. при домакинската победа с 4:0 над Пирин (Благоевград). Нападателят остана в клуба до 2008 година, когато бе продаден на Херта (Берлин). След това игра още в Дуисбург, Ботев (Пд), Черно море, преди през лятото на 2014 г. отново да се завърне в Левски. За един сезон той вкара 14 гола в 36 срещи. Общо за периода си на "Герена" има 144 мача, в които се е разписал 67 пъти. После мина през Левадиакос, Славия и Верея. В последните 2 кампании е част от Ботев (Враца).

Левски има интерес и към защитника Мартин Кавдански. Той също е кадър на "сините", макар да няма официален мач за тях. В момента централният бранител е част от Царско село. От този тим от "Герена" искат и бразилския халф Уесли Ната.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 К.К.

    5 2 Отговор
    Направо и другия Валери и може да станат шампиони във втора лига.

    Коментиран от #6

  • 2 Мимч

    2 0 Отговор
    Не е лошо,ама вече са с преминал зенит,но все пак е нещо,от колкото нищо...
  • 3 Ми Левски верно си стана

    0 0 Отговор
    отбор на народа. Народът застарява, Левски също. Пенсионерски отбор.
  • 4 миш

    1 0 Отговор
    А,що не върнете Боримиров,два месеца подготовка и е готов.Само новите акционери се сетиха за качествена селекция-Старокин и Домовчийски,а утре и Миневи и Велев.
  • 5 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    НАЙ-ЛЕВСКАРО СИ Е : МОМЧАКО -ФЕРАРИ-ИТАЛИАНОСА -- ОТБОР ДО ОТБОР МИЛА МОЯ МАЙНОЛЬО !!!!!!!
  • 6 Чичо Гошо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "К.К.":

    И какво лошо КуКу нито по умен нито по богат нито по щастлив ти си в блатото и там ще си останеш извинвай може и да ти харесва да си гнусляк.