Last news in Fakti

23 Юли, 2020 16:08 2 277 7

Обезкървяването на ''Левски'' продължава! Още един футболист напусна ''сините''

  • левски-
  • ''левски''-
  • франко мазурек

Става въпрос за Франко Мазурек

Обезкървяването на ''Левски'' продължава! Още един футболист напусна ''сините'' - 1
Снимка: БГНЕС

''Левски'' се раздели с още един от чужденците в тима, съобщава Гонг.

Днес ръководството на "сините" е успяло да разтрогне договора на Франко Мазурек, а аржентинецът от своя страна няма да търси компенсации за неизпълнение на договорните отношения, което е голям жест към клуба.

Както е известно, "сините" се намират в много тежка финансова ситуация, която налага сериозното съкращаване на бюджета. 


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    10 1 Отговор
    Какво обезкървяване?От какво?Напуснал е Мазурек,голема работа.Левски са го напуснали до сега поне 300 футболисти по-добри от тази звезда.
  • 2 ПЕНКО

    3 4 Отговор
    ИСТИНСКИТЕ ФУТБОЛИСТИ НА ФК "ЛЕВСКИ" - МЛАДЕЖИТЕ НА ШКОЛАТА -СА В ТРЕПЕТНО ОЧАКВАНЕ НА БИТКИТЕ В "ЕЛИТА " - МАНГИЗИТЕ НЕ СА НАЦИОНАЛНИЯ НИ СПОРТ -И НИКОГА НЕ СА БИЛИ !!!
  • 3 миш

    12 0 Отговор
    Левски е единствения отбор в света,където собственика нема пари да издържа отбор от А окръжна група.Има ли бизнес-план -не,с колко пари участва в Левски-0.Е,ТЕ ТОВА Е СОБСТВЕНИК,ТА ДРЪНКА.
  • 4 Karosel

    10 2 Отговор
    За ЦСКА не можеше да се направи компромис, а Левски го държат в "А" група вече колко години! Защо? Какво е по-различен? Никой няма да се бръкне да "хвърли пари на вятъра",това трябва да е ясно! Махайте поддържащите апарати и да ходи при аматьорите!
  • 5 Karosel

    9 0 Отговор
    И Сирака до вчера викаше "няма да има терета", но днеска се ослушва дали случайно Борисов няма да помогне. Какво да помогне? Да им плати от държавната хазна бордовете...? Не!
  • 6 Karosel

    5 0 Отговор
    Сираков не знаеше Божков в какъв батак го набута. Тити уж беше "син" ама се усети навреме и "пусна" акциите си на феновете! Фенове на "Левски" сега е момента да се набутат!
  • 7 Пената от Мировяне

    4 1 Отговор
    Отборът на ФК ,, Цоцка Драгойчева-Пощенец-Динамо-Спартак-Витоша-Лаффчис-Наско Раев 2020,, вече е в ,,А,, Окръжна !!!