Last news in Fakti

27 Юли, 2020 18:57 1 097 0

Масово тестват Реал Мадрид за COVID-19

  • реал мадрид-
  • тестове-
  • коронавирус-
  • футбол

Реал плаща и организира тестването, защото това вече не е задължение на Испанската лига

Масово тестват Реал Мадрид за COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид извършва днес масово тестване за коронавирус на футболистите, треньорите и служители си. Около 80 човека ще бъдат проверени, като всеки един от тях ще бъде посетен в дома си, за да му се вземе проба. Понеже утре шампионите на Ла Лига започват подготовката си за доиграването в Шампионската лига, лекарският екип иска да е сигурен, че никой не се е заразил по време на кратката ваканция.

Реал плаща и организира тестването, защото това вече не е задължение на Испанската лига. Ла Лига отговаряше за това след рестарта, но вече не го прави, защото официално сезонът приключи. Заради краткото пауза след края на шампионата повечето южноамериканци в клуба избраха Ибиса, вместо да летят отвъд Океана, където пандемията от COVID-19 е във вихъра си. На 7 август момчетата на Зинедин Зидан гостуват на Манчестър Сити в реванш от осминафиналите в ШЛ. “Белите” изостават с 1:2 в резултата и при отпадане няма да имат официален мач в следващите 5 седмици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА