Last news in Fakti

28 Юли, 2020 08:57 1 618 2

ЦСКА 1948 проявява сериозен интерес към капитана на Левски

  • левски-
  • иван горанов-
  • футбол-
  • цска 1948

Футболистът продължава да тренира на "Герена", но пожела да бъде продаден, след като не е доволен от новата заплата, която му бе предложена

ЦСКА 1948 проявява сериозен интерес към капитана на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Новакът в елита ЦСКА 1948 проявява сериозен интерес към капитана на Левски Иван Горанов, твърди "Меридиан Мач". Футболистът продължава да тренира на "Герена", но пожела да бъде продаден, след като не е доволен от новата заплата, която му бе предложена.

От това може да се възползва амбициозния ЦСКА 1948, където отдавна следят Горанов. "Червените" търсят нови попълнения главно в защита, след като бяха приземени от Берое - 0:4.
 
Не е ясно обаче дали ще могат да платят парите, които ще поиска Левски за юношата си.
 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    3 0 Отговор
    Цеката ще плати. Само не знам как Горанов ще излезе на терена срещу Левски. Ще има едно "Горанов ку-во". Между другото къде е Цеката. Скоро не е плюл по Чери. Дали усеща нещо

    Коментиран от #2

  • 2 Бонговец

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Това е опит за скрита φинансова инжекция на смъртно болния ,,Левски''.Горанов е лимитиран φутболист.Класа за Б група. Опипват почвата и ако φеновете не реагират,до 1 седмица ще има сделка. Болника ще поживее още месец.