Last news in Fakti

4 Август, 2020 16:10 1 547 2

Икер Касияс сложи край на кариерата си

  • икер касияс-
  • реал мадрид-
  • футбол

Славният страж на Реал Мадрид използва една от социалните мрежи, за да съобщи официалното си оттегляне

Икер Касияс сложи край на кариерата си - 1
Снимка: БГНЕС

Испанската легенда Икер Касияс официално обяви, че слага край на кариерата си. Договорът му с Порто приключи и вратарят окачи ръкавиците след спечелването на титлата и Купата на Португалия. Въпреки че новината бе известна, славният страж на Реал Мадрид използва една от социалните мрежи, за да съобщи официалното си оттегляне. Той написа емоционално писмо, с което се сбогува с футбола.

„Важно е пътят, по който сте поели и хората, които ви придружават, а не дистанцията, която изминавате, защото това се постига с работа и усилия. Мога без колебание да кажа, че това беше моят път и мечтаната дестинация“, написа Касияс.

След като новина бе оповестена Реал Мадрид публикува официално съобщение: „Клубът иска да покаже своята признателност, възхищение и обич към една от най-големите легенди на Реал Мадрид и световния футбол“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    5 0 Отговор
    Още един голям футболист се пенсионира! Да е жив и здрав!
  • 2 Велик

    2 0 Отговор
    ... не знам защо отиде в "Порто". Мисля че нещо не се разбраха в Реал. Иначе редно бе да си беше останал там до последно.