Last news in Fakti

18 Август, 2020 08:46 2 295 1

РБ Лайпциг и ПСЖ поставят началото на съседската война между Франция и Германия

  • шампионска лига-
  • футбол-
  • рб лайпциг-
  • псж

Продължението е утре с мача Лион - Байерн Мюнхен

РБ Лайпциг и ПСЖ поставят началото на съседската война между Франция и Германия - 1
Снимка: БГНЕС

Тази вечер в Лисабон ще бъде определен първият финалист в Шампионска лига. Един срещу друг излизат РБ Лайпциг и Пари Сен Жермен. Срещата е на стадион "Луш" в Лисабон и стартира в 22:00 часа, а съдия ще бъде Бьорн Куиперс. Двата отбора поставят началото на съседската война между Франция и Германия, продължението е утре с мача Лион - Байерн Мюнхен.

Германците направиха фурор в турнира до този момент, след като отстраниха по пътя за полуфиналите Тотнъм и Атлетико Мадрид, и ако за първите сезонът не протече много добре, но момчетата на Диего Симеоне бяха считани за един от фаворитите за трофея.

РБ Лайпциг е уникален проект с феноменален треньор и грамотно построена философия, а апетитът им за успехи е доста голям.

Пари Сен Жермен съумя да преодолее съпротивата на Борусия Дортмунд и Аталанта, за да стигне до полуфиналната фаза. Парижани бяха близо до отпадането в мача с италианците, но съумяха да обърнат развоя на мача в заключителните минути. Тухел има действително уникална нападателна линия, която може да реши изхода на всеки мач.

Мечтата на французите е да спечелят трофея в Шампионска лига, а до това остават два мача. Със сигурност обаче, за да отидат на финал трябва да преодолеят съпротивата на много амбициозен и добре организиран отбор.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нещо не си добре с главата

    6 0 Отговор
    И защо реши да превръщаш спорта във война ??? не трябваше ли да е обратното, до вчера за феърплей говорят колегите ти, разкрасяването на заглавието е неуместно и неприемливо. много ти е ниско нивото, намери си друга работа