Last news in Fakti

22 Август, 2020 14:46 1 813 1

Звездата на Рома ще откаже на Юве и Интер, причината е интересна

  • един джеко-
  • рома-
  • ювентус-
  • интер

Съпругата на Един Джеко иска да останат да живеят в италианската столица Рим

Звездата на Рома ще откаже на Юве и Интер, причината е интересна - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Нападателят на Рома Един Джеко е готов да отхвърли офертите на Ювентус и Интер, защото съпругата му иска да останат да живеят в италианската столица Рим.

34-годишният босненец бе на прага на преминаване при „нерадзурите“ и през миналото лято, но след това удължи договора си с „римските вълци“. Сега ситуацията е идентична, но в битката за подписа на нападателя се включи и Ювентус.

„Засега Един ще продължи да носи екипа на Рома. След това ще видим. Не е тайна, че Ювентус и Интер го харесват“, заяви пред „Sportitalia” Силвано Мартина, който е агент на босненеца.

Според „Corriere dello sport“, Джеко не иска да премине в един от двата гранда поради няколко причини.

Едната е, че ще продължи да бъде основният нападател за Рома, а в Ювентус и Интер е твърде вероятно да е втори избор. Но преди всичко се съобщава, че съпругата му Амра е бременна с третото им дете и не желае да напуска Рим.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пената от Мировяне

    2 0 Отговор
    Помакинята требе у Рим да живее !!!