Last news in Fakti

19 Август, 2020 18:15 1 133 0

Коронавирусът удари и в Рома

  • рома-
  • коронавирус-
  • антонио миранте

Заразен е един от вратарите на ''римските вълци''

Коронавирусът удари и в Рома - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Един от вратарите на Рома - Антонио Миранте, съобщи в една от социалните мрежи, че е дал положителна проба на тест коронавирус. Все пак стражът на „римските вълци“ успокои феновете, че се чувства добре и за момента няма симптоми. На практика той е и първият играч от Серия А с COVID-19 след края на първенството.

„Здравейте на всички. Както някои от вас може би вече знаят, бях тестван за COVID-19 и резултатът е положителен. Искам да ви кажа, че съм добре, нямам симптоми и се чувствам стабилно. Изолиран съм. Надявам се да се възстановя скоро и да започна подготовка със съотборниците ми възможно най-скоро. Благодаря на всички за съобщенията, които ми изпратихте“, написа Миранте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА