Last news in Fakti

2 Септември, 2020 19:48 1 519 3

Георги Костадинов: Не сме тази класа, че да подценяваме когото и да е било

  • костадинов-
  • национален отбор-
  • ейре-
  • лига на нациите-
  • българия

"Важно е да покажем организирана игра и да използваме срещата като репетиция преди баража", смята халфът

Георги Костадинов: Не сме тази класа, че да подценяваме когото и да е било - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на българския национален отбор Георги Костадинов сподели, че тимът ни няма тази класа, която да му позволява да подценява мачове. Това халфът стори на официална пресконференция преди утрешното началото на Лигата на нациите, в което се изправяме срещу Република Ирландия.

"В последните седмици състоянието ми се подобри. Не сме тази класа, че да подценяваме когото и да е било. Утре е важно да покажем организирана игра и да използваме срещата като репетиция преди баража, който е в един мач. Видях новите екипи. Те са много интересни и се надявам с тях да имаме много успешни мачове. Миналата година стартираха много успешно. Да се надяваме, че тази година това ще се повтори. Не смятам, че силите се изравняват. На всеки футболист му е много тежко. Тази подготовка е много специфична".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Още ли го има тоя нац. отбор

    6 1 Отговор
    закривай...
  • 2 антрашпиц

    4 1 Отговор
    Пфу,съмнява ме че няма да гледам футбол,ами ще е някакво комедийно шоу с топка и сакатници..
  • 3 Титю

    2 1 Отговор
    Видя ли Гошко измъкна се от подуйни и стана звезда, интирвюра даваш вече ПЪН