Last news in Fakti

3 Септември, 2020 17:47 1 511 2

Тотнъм ще си връща Ериксен за мачовете с Локомотив Пловдив

  • ерикесен-
  • локомотив пловдив-
  • лига европа-
  • трансфер-
  • завръщане-
  • тотнъм-
  • моуриньо-
  • интер

Халфът така и не успя да се наложи в Интер

Тотнъм ще си връща Ериксен за мачовете с Локомотив Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм изненадващо може да се окаже сред основните претенденти за подписа на датския плеймейкър на Интер Кристиан Ериксен едва осем месеца, след като го продадоха на “нерадзурите”.

Играчът обаче така и не успя да се наложи в състава на Антонио Конте и миланския гранд вече му търси купувач, съобщава “Кориере дело спорт”. Ериксен бе закупен през зимния трансферен прозорец за сума от порядъка на 27 милиона евро, но сега са склонни да се разделят с играча за около 20 милиона.

От Тотнъм проявяват сериозен интерес към 28-годишния датчанин, тъй като Жозе Моуриньо го харесва и смята, че би могъл да вдигне класата и да се впише бързо в тима, чийто играч бе цели седем сезона.

Португалският специалист се надява, че дори може да го има в състава си за сблъсъка с Локомотив Пловидив, който е на 17 този месец в Пловдив на "Лаута" от 19 часа. От Интер проявяват сериозен интерес към халфа на лондончани Танги Ндомбеле и двата тима може да решат да разменят двамата полузащитници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гундий

    1 1 Отговор
    Рогатите от Подуяне с кой играят
  • 2 888

    1 0 Отговор
    Много правилно. Ериксен не се харесваше на бившият мениджър на тотнъм маурисио почетино. И когато жозе моуриньо пое отбора той харесваше играта на ериксен но играчът имаше морал и реши да напусне. Колко пъти моуриньо го съветваше да не напуска но ериксен каза че веднъж вече е дал клетва на феновете за намерението си да си ходи и не е честно да се отмята от думите си. След като премина в интер с треньор антонио конте ериксен не беше оценен достойно и търкаше пейката постоянно. Това е добър ход на жозе да си върне ериксен обратно в тотнъм. Аз също харесвам играта на футболиста който има перфектни качества помага в защита играе отлично в средата на терена отнема бързо топката от противника и умее да вкарва голове