Last news in Fakti

13 Септември, 2020 09:48 1 713 4

Бруно Акрапович: Искам да покажем качествата си срещу Тотнъм

  • efbet лига-
  • лудогорец-
  • локомотив (пловдив)-
  • 3:1-
  • бруно акрапович-
  • тотнъм

Наставникът на ''черно-белите'' коментира загубата от Лудогорец

Бруно Акрапович: Искам да покажем качествата си срещу Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на (Локомотив Пловдив) - Бруно Акрапович, говори след загубата от шампиона Лудогорец с 1:3 в Разград. Той остана доволен от показаното, въпреки негативния резултат. Всички в отбора вече могат да насочат погледите си към предстоящия сблъсък срещу Тотнъм в Лига Европа. Наставникът на „черно-белите“ бе категоричен, че не иска тимът му само да изритва напред топката, а да покаже качества и да играе своята си игра.

„Можем да съжаляваме, че през първата част не затворихме мача, имахме много положения. Тъжно ми е, че не вкарахме поне два-три гола. Много ми е трудно сега да обяснявам. Когато влезе Елвис Ману, имахме проблеми с изморени играчи, така и допуснахме гол. Доволен съм от футболистите, това искам да виждам от тях“, започна Акрапович.

„Аз казах на футболистите, че първо имаме мач с Лудогорец и после с Тотнъм. Няма от какво да се притесняваме, никой не очаква сензация от нас. Трябва да играем футбол. Щеше да е хубаво да вкараме още някой гол днес, за да натрупаме още самочувствие за мача в четвъртък (б.р. срещу Тотнъм)'', коментира той.

„Аз наистина си пожелах да играем срещу Тотнъм. Такова нещо се случва 2-3 пъти максимум. Подобни моменти ти дават самочувствие и качества. Същото се случи след мача със Страсбург миналата година“, заяви още специалистът.

„Срещу Тотнъм като треньор може да видиш силата си. Ако успеем да се оправим, тогава сме на прав път и в бъдеще можем да играем още по-добър футбол. Това е нещо уникално не само за нас, но и за целия български футбол. Много ми е жал, че няма да има фенове по трибуните и няма да чуем „Само Локо!“, добави Бруно Акрапович.

„Аз ще им кажа (б.р. на футболистите) преди мача с Тотнъм да играят футбол. Искам да покажем качествата си, да изглеждаме добре, да играем нашата си игра. Не искам да ритаме топката, а да се виждат качествата ни. Днес го показахме, няма причина да не го покажем и в четвъртък“, завърши изказването си старши треньорът на „смърфовете“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АА1

    3 0 Отговор
    Не е важно да си видиш силата като треньор,Бруно. Трябва да развиеш силата на отбора да играе силно и добре. Да бележи голове. Да действат като един. Мачовете се печелят или губят от тези на терена.Щом орлите ви победиха,направи си изводите.Аз като фен на футбола,но от друг град-искам да играете с хъс,да се борите за всяка топка,да не ги оставяте дори за минута да играят тяхната игра,да ги натискате 90мин.Това ще е вашият мач на годината-или сега,или никога. Не играете само за Филибето.....

    Коментиран от #3

  • 2 ГОРСКИ

    1 0 Отговор
    Ще е хубаво да победите ТОТНЪМ но уви?????
  • 3 Tottenham

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "АА1":

    А познай кой кого ще натиска 90 минути в Четвъртък. И на мен ми се ще да е локото, ама не са им равностойни технически, което може да се навакса с бързина и късмет, ама пък те се изморяват бързо и... съжалявам, аз предпочитам да не ги гледам.
  • 4 В е л и к и я

    1 0 Отговор
    Може , в някоя чалготека ... !