Last news in Fakti

4 Септември, 2020 13:55 3 068 16

Задържаха Александър Бранеков за хвърленото паве по полицаи

  • александър бранеков-
  • цска-
  • локомотив софия

Бранителят прекрати кариерата си едва на 30 години заради многобройните си контузии

Задържаха Александър Бранеков за хвърленото паве по полицаи - 1

Бившият защитник на ЦСКА и Локомотив София - Александър Бранеков, който бе заснет брутално да хвърля павета по полицаите пред новия парламент, бе задържан в сряда вечерта, съобщава Меридиан Мач.

Бранителят прекрати кариерата си едва на 30 години заради многобройните си контузии. В момента Бранеков е треньор на деца в една от частните школи в София.

Постъпката на бившия футболист направи доста лошо впечатление и социалните мрежи заваляха с остри коментари по негов адрес.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния Софиянец

    6 17 Отговор
    Благодаря на президента че отвори двора на президентството и подслони жена ми и децата и много други .Разбеснелите се еничари не можаха да ги хванат.Мене ме хванаха много странни ченгета.Въоръжени със щитове,боксове и бейзболни бухалки.Много странно оборудване.За късмет не го използваха върху мене.Пак късмет че ме закараха в мойто Четвърто районно.Там с мои познати полицаи пихме по бира и от тях научих че Тиквата се напил и извадил танковете с водните оръдия.Бяхме единодушни че това безумие трябва да спре.Даже ме пуснаха предсрочно.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Активист на БСП

    15 3 Отговор
    А на мен ми направиха лошо впечатление бруталното поедение на еничарите от Делта гард !!! Пебиваха хорабезпричинно !
  • 6 Какво като е бил

    12 4 Отговор
    футболист.БЪЛГАРИН е и има право да протестира.И някои тъпанари,паветата не са по-важни от хората.С мирни протести НЯМА да стане.Чакаме Президента да обяви ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ
  • 7 1914

    7 14 Отговор
    Президента да вземе зачисления му пистолет и да се застреля много спешно!!!!
  • 8 Левскар

    4 3 Отговор
    Я да го пускат веднага. Оставка!
  • 9 К.К.

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ко ма триеш ве пендергаз":

    Тоя ако можеше да цели нямаше да е в ЦСКА и Локо.
  • 10 Прост народ слаба държава

    3 4 Отговор
    Най- алчният президент в историята на България

    Коментиран от #11

  • 11 321

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "Прост народ слаба държава":

    Искаш да кажеш премиер
  • 12 Другия

    1 2 Отговор
    Тук ,на тази сцена.....всички до един сте изключително компетентни и плюете.
    А защо никой от вас,, мислителите,,....... не си припомни ,че тези момчета с каски дето ги замеряха,плюваха и обстрелваха, че те са там защото така им е наредено а не защото им е кеф да стоят 16...18 часа прави и с ,,вързани ръце,,...... защото съм сигурен ,че всеки 1 един от вас малоумни хейтърчета, има поне по един познат такъв полицай ,който иначе с охота му звънят когато трябва да ползват ,,жокер,, когато ги спрат на 2 ракии и без колан.

    Коментиран от #15

  • 13 Конник

    0 0 Отговор
    Тъп футболист. И той ще ни управлява като министър на спорта. Боже пази България от анархистите.
  • 14 Конник

    0 0 Отговор
    Тъп футболист. И той ще ни управлява като министър на спорта. Боже пази България от анархистите.
  • 15 123

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Другия":

    Те искат закони по Български, закона да важи за всеки друг но не и за тях протестиращите.Искат да бият.хвърлят бомби, палят и трошат , но за тях закон да няма и да не ги бия и задържат защото те били в правото си, а полицятса нямала права и трабва да стои и да пази тах само. При една демокртатична страна няма как МП да нарежда на полицията да не бие протестиращите които не спазват никакви закони и правила. До сега отровното трио и другите около тях щяха да са арестувани и с обвинения, както и всички които дайстват или подклажат омраза и физическа разправа с политическите си опоненти.Заповед от Министър Председателя на полицията да действа пасивно е незаконна и невалидна, странат си има закони кото трябва да бъдат изпълнявани от всички за да бъде демократична страна.Министър Председателят и Президента както и другите участници трябва да бъдат разследвани и обвинени в престъпления срещу законите или дръжавата, и всеки да си понесе наказанията. Не може да има закони за циганина, а тези както и други политици отркито да действат противозаконно и да им се разминава.
  • 16 Красимир

    0 0 Отговор
    Александър Бранеков с прякор "Сашо-Павето" от 02.09.2020 год.
    Не търся авторски права за този прякор.
    Красимир Данчев