Last news in Fakti

5 Септември, 2020 05:15 1 974 0

Кай Хаверц напусна лагера на Германия, за да финализира трансфера си в Челси

  • хаверц-
  • разрешение-
  • финализиране-
  • трансфер-
  • германия-
  • национален отбор-
  • челси-
  • байер леверкузен

Талантът получи специално разрешение от Оливър Бирхов и Йоаким Льов

Кай Хаверц напусна лагера на Германия, за да финализира трансфера си в Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Байер Леверкузен Кай Хаверц напусна лагера на националния отбор на Германия в Щутгарт, за да пътува до Лондон и да финализира своя трансфер в Челси. Хаверц е получил разрешение да замине за английската столица, както от Байер Леверкузен, така и от ръководството на Германската футболна федерация.

„Говорих с Оливър Бирхов и Йоаким Льов за това през последните няколко дни“, коментира спортният директор на Байер Руди Фьолер.

„Благодарни сме на националния селекционер, че Кай може да пътува до Лондон и да финализира преминаването си в Челси“, каза още Фьолер.

Очаква се сделката с Байер Леверкузен да бъде на стойност 70 млн. евро, като други 20 млн. ще са залегнали като клаузи.

Снощи Хаверц не взе участие в двубоя на Германия срещу Испания (1:1) от Лигата на нациите в Щутгарт, като най-вероятно това е било с цел да бъде съхранен. Веднага след като всичко бъде завършено, 21-годишният атакуващ халф трябва да се прибере обратно в Маншафта, защото в неделя му предстои гостуване на Швейцария.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА