Last news in Fakti

29 Септември, 2020 13:59 2 728 11

Разкриха убиеца на италианския футболен рефер и приятелката му

  • футбол-
  • съдия-
  • рефер-
  • убийство

В продължение на близо година убиецът е живеел на квартира в дома на двойката

Разкриха убиеца на италианския футболен рефер и приятелката му - 1
Колаж: Marica.bg

В Лече задържаха убиеца на италианския футболен арбитър Даниеле Де Сантис (33 г.) и неговата приятелка Елеонора Манта (30 г.), които бяха зверски намушкани до смърт на 21 септември. Той се казва на Антонио Де Марко, 21-годишен студент, като вече е направил пълни самопризнания.

В продължение на близо година убиецът е живеел на квартира в дома на двойката, но през изминалия август е бил накаран да се изнесе заради неразбирателство с жената. Това го е ядосало и той е изготвил детайлен план как не просто да убие рефера и неговата любима, а и преди това да ги изтезава продължително време.

Де Марко, който учи за медицинска сестра в местния университет, влязъл в дома на двамата и ги заклал с множество прободни рани. Съседи обаче чули писъците и се обадили на спешния телефон.

Убиецът планирал пътя си до квартирата и обратно, като избирал да минава по улици, на които няма камери за наблюдение. Това става ясно от изпусната от него импровизирана карта, по която освен всичко имало и негова кръв. Независимо от всичко Де Марко бил заснет от няколко камери, въз основа на които е бил идентифициран след седмица работа на разследващите.

21-годишният мъж е бил арестуван в понеделник вечер и е признал вината си.

Даниеле Де Сантис беше съдия в Серия “Б” и Серия “Ц”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Яоа

    16 0 Отговор
    Подслонили го а той ги заклал.

    Коментиран от #2

  • 2 ицо

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Яоа":

    Сигурно е искал да спи с хазяйката, пък тя не му дала.

    Коментиран от #3, #6

  • 3 А трябвало ли е да му даде?

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "ицо":

    Може пък и да е усетила, че е психар и да е искала да се разкара. Жените имат добър инстинкт за психопати, освен ако не става въпрос за мъжа, в когото са влюбени.

    Коментиран от #4

  • 4 Или по-точно

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "А трябвало ли е да му даде?":

    са ненадминати професионалисти в правенето на такива от съвсем свестни хора. Примери колко щеш.
  • 5 По-рано един наивник

    0 2 Отговор
    се дърлеше в коментарите, че жената не била виновна

    Коментиран от #7, #8

  • 6 А какво те кара да мислиш

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "ицо":

    че вече не са спали. Жена, която да е била само с един мъж, такава няма да намериш. Една мъдрост, която впрочем жена ми я каза. Много често съпругите изневеряват, но за разлика от мъжете остават при съпрузите си. Помиряват се и после естествено любовникът става излишен. А съжаление след тази случка момчето ще го отпишат от университета. Бъдещето му е съсипано, само защото е наивно.
  • 7 Ха-ха

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "По-рано един наивник":

    Очаквах да се включиш. И какво, виновна ли е?

    Коментиран от #9

  • 8 Коментар #4

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "По-рано един наивник":

    също ли е твой?
  • 9 На мен ми не е друг ядът

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ха-ха":

    ами че ти си тръгнал по неговите стъпки. По-рано и мен ме манипулираха лесно и аз също се дърлех. А ти недей вярва на всичко, ами сам разсъди. Цяла година няма как да не проличат всичките косури на някого, щом живеете заедно. А за да откачи така момчето, значи предизвестие да напусне не му е давано. Мен над 100 жени са ме лъгали, може би 150. Дотолкова им разбрах номерата, че даже се отвратих. А те една от друга копират, въобще нямат даже чувство за импровизация. За съжаление са усетили голямата истина, че мъжете едва ли не си фантазират за мамината онеправдана и тормозена, която да защитят. Обвиняват приятеля си в какво ли не, а теб те заглеждат, ала като проучиш, разбираш че момчето им е доста свестно и дори сваля ризата от гърба си заради нея.

    Коментиран от #10

  • 10 Виж, мен не ме мисли

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "На мен ми не е друг ядът":

    Предния път се опитах да ти кажа нещо друго, но явно не се получи. Прилича си,.че реакцията ти спрямо статията не беше обективна, а повлияна от афект/лош личен опит. Затова ти казах, че има и други възможности и не може да се твърди нищо с такава точност и сигурност, с която го твърдеше ти, просто защото нямаше никакви споменати детайли. Сега, в случая, дали е имало предизвестие или не - да убиеш двама души и то след като си го планирал известно време, само защото са те изгонили - това за мен е лабилна психика. Щях да съм на същото мнение, и ако убиецът беше жена. Това е от мен по случая. Бъди здрав!

    Коментиран от #11

  • 11 Уф мале

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Виж, мен не ме мисли":

    Едно към едно ми копираш по-ранните изказвания. Все едно стария себе си чета. Разбери че, да се биеш с мъж е предизвикателство, а да се нарани жена е загуба на контрол, независимо по какъв начин. Както казваше един полицай - щом един куршум е изстрелян, имал е една-единствена задача, да достигне целта. Като убиваш жена, ти не се проявяваш като герой. И ти, и аз, и убиецът бъди сигурен, че сме единодушни по тоя въпрос. Нищо не е планирал, изгубил е контрол. Няма такова явление като пострадала невинна жена. Животът не е като в приказките, дето принцесата седи и скучае, докато принца се сети да я освободи от змея. Едно е заплашване или обир, при които винаги си личи обмислен план, съвсем друго е загуба на контрол. Не мисли, че полицейските инспектори имат цял учебник доказателства, често знаят само колкото и журналистите, но стига да не са под политически натиск работят бързо, нали.