Last news in Fakti

5 Октомври, 2020 09:33 1 859 0

Солскяер след унизителната загуба от Тотнъм: Това е най-лошият ми ден в Манчестър

  • манчестър юнайтед-
  • оле гунар солскяер-
  • тотнъм-
  • футбол-
  • висша лига

Няма как да спечелиш мач след толкова много индивидуални грешки и подобно представяне

Солскяер след унизителната загуба от Тотнъм: Това е най-лошият ми ден в Манчестър - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер нямаше поводи за радост след унизителната загуба с 1:6 от Тотнъм. Той призна, че това е най-лошият му ден като играч и треньор в клуба. Норвежецът изцяло пое вината за тежкото поражение на "Олд Трафорд".

"Чувствам се ужасно, това е най-лошият ми ден в Манчестър Юнайтед като треньор или играч. Няма как да спечелиш мач след толкова много индивидуални грешки и подобно представяне. Това е доста притеснително. Не бяхме дори близо до това, което искам. Аз поемам вината, тъй като аз избрах състава за мача. Но този състав не бе на нужното ниво за Манчестър Юнайтед. Когато допуснеш подобна загуба, която се е случвала и друг път в историята на клуба, трябва да погледнеш в огледалото и да потърсиш грешките в себе си", смята Солскяер.

Той коментира и ситуацията в началото на мача, когато Антони Марсиал бе изгонен с директен червен картон за удар в лицето на Ерик Ламела. Преди това обаче и французинът бе ударен от аржентинеца, който се размина само с жълт картон.

"Има две гледни точки към ситуацията. Браво на Антони, че не се строполи на земята, когато бе ударен в гърлото, но той не трябваше да реагира така и да отвръща с шамар в лицето на съперника. Така е най-вероятно да те изгонят. Но хайде сега. Ако моят син се бе строполил като Ламела, щях две седмици да ям само хляб и вода от срам. Това бе абсолюен позор. Ако мой футболист направи подобно нещо, ще бъде наказан строго", допълни специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА