Last news in Fakti

6 Октомври, 2020 10:28 6 325 0

Боец влиза в затвора за 22 месеца, гонят го от най-голямата ММА организация - UFC

  • бен сосоли-
  • мма-
  • ufc-
  • затвор

Сосоли се признал за виновен в безразсъдно причиняване на сериозно нараняване, а пострадалият трябвало да се подложи на операция на лицето

Боец влиза в затвора за 22 месеца, гонят го от най-голямата ММА организация - UFC - 1

Боецът в тежка категория Бен Сосоли е бил уволнен от най-голямата ММА организация - UFC. 30-годишният състезател от Австралия влиза в затвора за 22 месеца, след като миналата година ударил мъж и му счупил челюстта пред бар в Мелбърн, съобщава mma.bg. Сосоли се признал за виновен в безразсъдно причиняване на сериозно нараняване, а пострадалият трябвало да се подложи на операция на лицето.

Бен работил в Jacksons Lounge Bar в Австралия и извел жертвата си от бара. Мъжът два пъти се е прокрадвал в заведението, след като охрана му отказала достъп, тъй като бил твърде пиян. Сосоли извел жертвата навън, хвърлил го на земята и след това го ударил в челюстта.

Адвокатът на Сосоли Зара Гарде-Уилсън твърди, че пияният мъж заплашил, че ще намушка Сосоли с нож и го ударил по ръката и лицето, докато го извеждали.

Прокурорът Джордан О’Тул заяви, че челюстната кост на жертвата е била счупена от двете страни на лицето му и три от зъбите му също са били счупени при нападението. Сосоли трябва да излежи поне половината от присъдата си, преди да има право да кандидатства за условно освобождаване.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА