Last news in Fakti

6 Октомври, 2020 11:02 2 028 1

Талант спасява Ботев Пд с трансфер за 150 000 евро

  • станислав шопов-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • трансфер-
  • хееренвеен

18-годишният халф от вчера е в Нидерландия, където да уточни личните си условия и да подпише договор

Талант спасява Ботев Пд с трансфер за 150 000 евро - 1

Хееренвеен ще купи един от големите таланти на Ботев (Пловдив) Станислав Шопов, информира PlovdivDerby.com.

18-годишният халф от вчера е в Нидерландия, където да уточни личните си условия и да подпише договор. Трансферният прозорец в страната на лалетата и вятърните мелници затваря днес.

Според информацията, „канарчетата“ ще получат 150 000 евро за Шопов. В сделката има предвидени и два бонуса на обща стойност 100 000 евро, които ще бъдат изплатени при покриването на определени условия от договореността между двата клуба.

Тази сума временно ще облекчи финансовите проблеми на Ботев. Вчера стана ясно, че клубът спешно се нуждае от 785 000 лева, за да се изплати дълг и обезщетението на бившия треньор Желко Петрович, който осъди пловдивчани. Общият размер на дълговете на "канарчетата" е около 30 милиона лева.

Един от големите любимци на феновете на Ботев (Пловдив) за последните десетина години – Иван Цветков, започва професионалната си кариера именно в Хееренвеен. Бившият нападател на „жълто-черните“ играе за клуба от стадион „Абе Леенстра“ в периода 1998-2000 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.