Last news in Fakti

11 Октомври, 2020 13:57 1 583 0

Де Бройне: Не ме интересува особено дали Меси ще дойде в Сити

  • де бройне-
  • меси-
  • интерес-
  • трансфер-
  • манчестър сити-
  • договор

"Ако Меси пристигне в отбора, това ще е страхотно, ако не - разполагаме с достатъчно добри играчи, с които ми харесва да играя”, заяви белгиецът

Де Бройне: Не ме интересува особено дали Меси ще дойде в Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Белгиецът Кевин Де Бройне даде интересен коментар относно евентуален трансфер на Лео Меси в Манчестър Сити. Той говори и за удължаване на договора си, но заяви, че такива преговори трябва да се проведат в правилния момент и на правилното място.

"Честно казано, не ме интересува. Ако Меси пристигне в отбора, това ще е страхотно, ако не - разполагаме с достатъчно добри играчи, с които ми харесва да играя”, заяви Де Бройне.

"Много, много съм щастлив в отбора. Мога да кажа, че в момента не вървят разговори между мен и ръководството на Сити. Така че не мога да си обясня защо хората казват, че сме постигнали някакво съгласие. Чувствам се добре в клуба, всеки ме уважава, но нищо не сме подписвали, нищо и не сме договаряли", каза белгиецът.

"Отворен съм за разговори и може би на правилното място и в правилния момент ще се случат", допълни Де Бройне.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА