Last news in Fakti

17 Октомври, 2020 14:09 8 519 43

Антъни Джошуа: Пулев е много опасен, един удар може да промени историята!

  • антъни джошуа-
  • кубрат пулев-
  • бокс

Британецът вярва, че победа над "опасния" българин може да постави началото на големи битки в тежка категория

Антъни Джошуа: Пулев е много опасен, един удар може да промени историята! - 1

Боксовият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа вече приема много сериозно мача си с българския нокаутьор Кубрат Пулев.

Британецът вярва, че победа над "опасния" българин може да постави началото на големи битки в тежка категория.

"Готов съм да защитавам моята световна титла срещу Пулев. Сега съм изцяло фокусиран върху тренировъчния ми процес. Искам задължително да победя, защото победата ми срещу Пулев може да постави началото на едно бъдеще с много големи мачове. Аз трябва да бъда фокусиран само и единствено върху мача срещу Пулев", каза Антъни Джошуа пред "Скай Спортс".

"Пулев има само една загуба в последните 11 години и то от Владимир Кличко. Аз изпитвам огромно уважение към него. Той загуби от Кличко в една тежка вечер за него. Той загуби, но и спечели от този мач. Пулев продължава да е в играта.

Хората смятат, че ще бъде лесен мач за мен, но аз не си правя такива лесни заключения, защото Пулев е добър боксьор. Аз ще подходя изключително сериозно към този мач и съм убеден, че ще постигна победа.

Пулев е много опасен. Той има някои много добри оръжия в своя арсенал. Един удар може да промени историята. Аз ще се опитам да минимизирам всички рискове", каза още Антъни Джошуа, който очевидно вече приема насериозно заканите на българина.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛУД ВРАБЕЦ

    45 16 Отговор
    ПУЛЕВ СВЕТОВЕН ШАМПИОН ! ! !
  • 2 ААА

    64 20 Отговор
    Чест прави на Джошуа , че се държи джентълменски . По принцип в бокса един удар може да реши много неща , въпроса е , че Кобрата не притежава този удар.

    Коментиран от #3, #24, #25, #41

  • 3 антрашпиц

    33 12 Отговор

    До коментар #2 от "ААА":

    Ама той искаше да каже,че само един ако му вкара между очите, и ще го трупяса.Обаче нашия никога не се предава и продължава напред.Абе борбено момче...
  • 4 Тидии

    14 1 Отговор
    Заинтригуван съм...
  • 5 Божкеее

    33 23 Отговор
    Още ме фаща смях като си спомня забавения каданс на физиономията на Пулев,когато Кличко за малко да го прати в небитието.Таквиз спортисти от типа Божинов и Пулев само внасят хумор е ежедневието ми!

    Коментиран от #6, #40

  • 6 антрашпиц

    14 4 Отговор

    До коментар #5 от "Божкеее":

    Ама внасят и не малко срам.Кат се сетя за тоз боксов мач и още се потя кат на изпиткат съм неподготвен и махмурлия...
  • 7 Мдаа

    8 5 Отговор
    Ако Пулев беше заплаха за Джошуа, последния нямаше са му предлага доброволна защита преди няколко години.Тогава Кубрат отказа и го замести Ерик Молина.
  • 8 Гладиатор

    4 2 Отговор
    " божкеее", да можеше да осъзнаеш каква трагикомедия си със слабоумния си хумор ... .
  • 9 Тервел

    25 7 Отговор
    Пулев е опасен простак.

    Коментиран от #15

  • 10 Гладиатор

    12 5 Отговор
    И защо да не е Пулев бе врабчо мършоходов ?! ... защото. всите долни завистливи и некадърни твари като теб така ви се иска ....

    Коментиран от #14

  • 11 Костя

    18 3 Отговор
    Ще се плези пак.
  • 12 Дълбоко Виждащ

    10 7 Отговор
    Лично аз очаквам Пулев да го надиграе,джентълменът с тенът за завиждане...ще яде пердах,но няма да има нокаут и победата ще му бъде дадена...Спорта на високо ниво...силно мирише на нечистоплътност!

    Коментиран от #17

  • 13 А също и

    0 0 Отговор
    хода на мозъчната ви дейност в обратна посока.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Йордан Шангов

    19 5 Отговор
    Кубрат е добър боксьор и му пожелавам от сърце победа, но трябва да се научи да бъде по-умерен в изказа си и по- скромен в преценките си.
  • 17 Гладиатор

    13 5 Отговор

    До коментар #12 от "Дълбоко Виждащ":

    За наше общо съжаление , може да се окажеш прав , защото този вариант като финал е много възможен ... дори и да го бие във всеки рунд , пак ще му откраднат победата . Дано Кобрата така да го клъвне , че не до 10 , ами до 20 да не стане ... тогава ще видите що е то англоамериканска скръб ...

    Коментиран от #19, #20

  • 18 Стефан

    12 11 Отговор
    Абе не че нещо ама пулев има голяма самочуствие за себе си не уважва противниците си даже напротив ,няма гард възрастен е с една дума слабичък е няма кво да се лъжем неможем да го слагаме при големите ,колкото андрея е певица толкова и той е боксьор
  • 19 антрашпиц

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "Гладиатор":

    Аз съм малък озлобен и нещастен човечец и си мисля ,че Кобрети ще загуби(можеби с нокаут).Тогаз би ли било възможно да има бг срам....
  • 20 антрашпиц

    8 2 Отговор

    До коментар #17 от "Гладиатор":

    Аааааааааа забравих да отбележа,че съм и немалко завистлив на чуждите успехи и даже немога да спя нощем от завист.
  • 21 Бобо

    16 3 Отговор
    Аз сам за кобрата ама май ще го пенсионират
  • 22 да не забравяме, че е военен

    5 4 Отговор
    т.е. при всякакъв развой на мача ще види звезди.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гладиатор

    17 6 Отговор

    До коментар #2 от "ААА":

    Не! Не чак толкова . Други ги подмяташе по адрес на Кубрат , докато отчаяно се надяваше че ще игнорират Пулев и ще му се размине... . И сега като видя че няма мърдане , друга я запя . Големият проблем на всички дето подценяват Пулев , е че не могат да се смирят с каузата че не може да бъде нито уплашен , нито купен . И е повече от скромен , по сравнение с това което се излива отгоре му . Да му пожелаем късмет и победа ! Сега е негов ред , неговия шанс ! Джошуа и с нокаут да загуби , по млад е , ингилизин е , пак ще му дадат шанс . Но Кубрат / и ние също / знае , че за самия него друг такъв , може и да няма . Напред Ювиги ! Истинските Българи са с теб ! Победи и за нас ! .
  • 25 Бат Мишо

    16 3 Отговор

    До коментар #2 от "ААА":

    Всеки мъж над 100 кг пригежава удар с който да не се събудиш КАМО ЛИ БОКСИОР

    Коментиран от #26

  • 26 Бат Мишо

    7 4 Отговор

    До коментар #25 от "Бат Мишо":

    Всеки мъж над 100 кг има удар над 600-700 кг -моя е някъде там сложат ли ти ги чисто я се събудиш я не В тая категория над 100 сигурни неща и победители няма пич- 1 удар решава мача

    Коментиран от #27, #31

  • 27 Визионер

    13 1 Отговор

    До коментар #26 от "Бат Мишо":

    Ако стои на място да,но когато движенията са динамични има умора и напрежение и противника се пази добре трудно се пласира чист удар, в това е майсторлъка на бокса.
  • 28 Гладиатор

    13 1 Отговор
    Не бе шпиц , пак си в грешка. Дори и да бъде победен , пак ще сме горди че е стигнал до тук . Срамът за България идва само от такива като теб , дето се омаѝват и хранят с наѝ - лошата дрога - злоба , завист , предателство . Изглежда безнадеждно , но противоотрова има ... . Както казва Професора , зависи , въпрос на дебилност, инфантилизъм , народопсихология и т. н.
  • 29 Гладиатор

    4 1 Отговор
    Евала , много точно казано от б. Мишо и Визионера ... споделям казаното от тях .
  • 30 От село

    14 3 Отговор
    Видяхте техните медии как си го защитават а вие нямате никакво национално достойнство все срещу пулев ида падне и да бие наш си е гордея се с него
  • 31 ААА

    5 2 Отговор

    До коментар #26 от "Бат Мишо":

    Бате Мишо , хайде да бъдем сериозни . Ще се опитам да онагледя това което казваш със следният пример . Всеки може да ритне сам топката от точката на дузпата и да уцели вратата , но я се опитай да направиш същото във футболен мач , и срещу теб е защитата на противника , ми няма да видиш къде се е скрила топката, няма да стигне до теб през целият мач . Когато се качиш на ринга срещу професионалист , той вижда твоите опити за удар , както на силно забавен каданс . Силният и рязък удар в бокса , първо е дар божи, второ може да стане случайно , или да го подготвяш след серии и комбинации , и Пулев не го притежава , за да играе на такова високо ниво , Пулев е техничен и комбинативен , и точкуващ това му е останало от аматьорският бокс , в големи моменти се изключва от играта - почива , пести сили , в професионалният бокс трябва много повече физика. Колкото до твоя феноменален удар от 600-700 килограма аз съм впечатлен да комуникирам с човек притежаващ удара на Майк Тайсън точно толкова е и неговият удар , на истински тест , не на панаирна машина за левче. Представи си предмет с маса 700 килограма , виси във въздуха , ти го удряш и то се премества на един метър - впечатляващо . Искаш ли да повторим експеримента с полско фиатче , ти го удряш , да видим колко ще го отместиш., а може и с прасе в кочина , тежи само 150кг, колко се отмества , че с тези стотици килограми дето си ги говорите?

    Коментиран от #34

  • 32 Психолог

    14 0 Отговор
    На старта преди мача ,Пулев трябва да му покаже уважение ,дори трябва да му покаже че го харесва и му се възхищава.Преди мача на поздрава да го прегърне и да му удари една целувка като Джени суши .Психиката му ще бъде разбита и той ще е изключително объркан от държанието на кобрата и това ще е шанса за нашия.Трябва да се използва всичко позволено в играта .
  • 33 Гладиатор

    3 2 Отговор
    За мен е удоволствие , когато срещна някоѝ с мислене близко до моето ... защото е изключение и рядко се случва . На мястото на Кубрат , щях да направя това което казваш , или нещо подобно ... .
  • 34 Гладиатор

    3 1 Отговор

    До коментар #31 от "ААА":

    ... б. Мишо , този път трите " ААА " маѝ е много прав , не мога да не подкрепя подобни артефакти ... да , така е . Без никакъв елемент на заяждане , искам само да чуя мнението ти и този път ако не се налага , като компенсация , няма да те репликирам . Въпросът ми е : Как!?! според теб онова тресящо се , пухкаво и розово ( но доста подвижно и нападателно ) нещо успя да бие атлетичния шампион ? ... Джошу му се видя тесен ринга , опитваше се да бяга и го докарваше на гърмян заек .

    Коментиран от #35

  • 35 Дълбоко Виждащ

    6 1 Отговор

    До коментар #34 от "Гладиатор":

    Дистанцията,влизаше в него и по дългите ръце на джошуа не му вършеха работа!постоянно скъсяваше дистанцията,това ще е тактика и на Кубрат Пулев,за да не може силния удар на джошуа от Средна и по далечна дистанция да влезе.Главата на кубрат е по -здрава и дори да отнесе някой удар няма да се огъне,джошуа не е ял досега много бой и главата му изглежда по крехка,но може и заблуда да е.Тежък мач,според мен ще се изиграят всички рундове.
  • 36 Краев

    7 1 Отговор
    Не е удачно да се правят паралели между Пулев и Руис, последния притежава изключителна мощ в удара. Затова и Джошуа в последния двубой помежду им избягваше да влиза в размяна на удари, за да не се повтори резултатът от първата им среща.
  • 37 До Бобо

    1 1 Отговор
    Не съм сам,а СЪМ. БЛАГОДАРЯ
  • 38 Кобра бих казал смок

    5 4 Отговор
    Абсолютен кретен е тоз Пулев!!!Няма как да се гордее човек с личност като тоя селяндур.Само го вижте как се изказва за колегите си в този спорт...грам уважение няма кретена.Тъп бияч на монопола в София това ли да уважаваме хахахахах майко мила
  • 39 Нашия селянин

    3 5 Отговор
    Давам му 4 рунда на нашия селяндур .Ако някой иска да спечели да залага за 4 ти рунд и до там.

    Коментиран от #43

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Имаме шанс

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "ААА":

    Разбираш от бокс толкова колкото баба ми от компютър ! На мача с Кличко Пулев му вкара много тежък удар , който го прати в нокдаун за кратко , но не бе отбелязан от съдията . Тогава беше момента да го смаже , но допусна грешка ,че не го пресира с канонада от тежки удари докато Кличко беше замаян !
  • 42 stan4o

    1 2 Отговор
    Г-н Пулев е достоен българин. Това,че е претендент за световен шампион по бокс в тежка категория при професионалистите е гордост за всички българи. Изказването му в предаването в БТВ при г-н Хикимян го прави Велик Българин и доказва,че заслужава да носи името на велик български хан. Ако политиците мислеха като него, България щеше да е велика. Успех Кубрате!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.