Last news in Fakti

21 Октомври, 2020 17:15 3 171 5

Божинов благодари, че е в ''Левски'' и призна, че е влюбен в млад футболист на ''сините''

  • ''левски''-
  • партизан червен бряг-
  • валери божинов

''В нашия клуб има момчета като Марин и Мартин. Мога да кажа, че съм влюбен в Марин'', Валери Божинов след победата над Партизан (Червен бряг)

Нападателят на ''Левски'' - Влаери Божинов, разкри, че мажоритарният собственик на „сините“ е влязъл в съблекалнята на полувремето на мача с Партизан (Червен бряг) и е поставил цел на футболистите.

„Не мога да кажа, че играхме лежерно. Искам да поздравя на Партизан (Червен бряг). Исторически мач за тях. Благодаря и на феновете. Виждаме, че навсякъде в България, където ''Левски'' играе, има много хора. Това е ''Левски''. Горд съм да играя за такъв велик клуб и пред такава публика. Благодарен съм, че отново съм в ''Левски'' и да имам възможността да играя за този клуб“, заяви Божинов.

За допуснатия гол, Божинов заяви следното: „Случва се. Играем срещу съперник, който играе на 100% срещу ''Левски''. Всеки играе така срещу нас, дори и аз съм бил от тази страна. Явно трябваше да ни вкарат гол, за да се събудим. На полувремето г-н Сираков влезе в съблекалнята и постави цел, която постигнахме - да победим с три гола разлика. Не мога да кажа какво друго ни е казал. Ако всеки път трябва да се събуждаме, се надявам той да влиза по-често. Имаме нужда от такъв човек – лидер, който да ни събужда. Искам да благодаря на ръководството и клуба, че ми даде възможността да се завърна в ''Левски''. Моята роля е съвсем друга и трябва да помагам. Отдавна не бях играл официален мач и съм благодарен, че ми дадоха тази възможност. ''Левски'' е над всички и не мога да имам претенции. Аз съм на 34 години и е голяма чест да съм в такъв велик клуб. Колкото и минути да ми дадат треньорите, аз съм готов да играя“.

„В нашия клуб има момчета като Марин и Мартин. Мога да кажа, че съм влюбен в Марин (б.р. визира Марин Петков). Виждам себе си преди години в него. Казах, че трябва да му се дава шанс да играе. Това е бъдещето на ''Левски'' и клубът може да изкара пари след време от него. Има хъс и характер. Знаете, че в момента се борим. Г-н Сираков, феновете и всички в клуба правят всичко възможно да съществуваме. Има млади перспективни футболисти в ''Левски'', но моят любимец е Марин“, каза нападателят.

„Играем мач за мач. Нов отбор сме. С контузиите на братя Цоневи и продажбата на Спиерингс загубихме малко качество. Надявам се да вземем възможно най-много точки. Надявам се клубът да се стабилизира и да се намери нов генерален спонсор. Дай Боже да победим Черно море. Това е дерби. Няма да ни бъде лесно, но ако оставим сърцето и душата си на терена със сигурност може да вземем предстоящите мачове“, добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Футболен Фен

    12 2 Отговор
    Айде пък ти сега ! На стари години обърна резбата
  • 2 Ехее

    18 2 Отговор
    Па айде честито, сватба ще има ли ? Браво за влюбените момчета алал да ви е мушенето
  • 3 Манафистация

    10 1 Отговор
    То си ти личеше и преди...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Не че ме интересува,

    2 1 Отговор
    Но този Партизан Червен бряг не трябваше ли да го над играят резервите, щом едно селско отбор че ви направи разноглед, какво остава ако ви подхване някои посредствен европейски отбор, а не дай си боже да се изправите срещу Байер Мюнхен, хандбален резултат ще инкасирсате, без пари футбол не става, обявявайте несъстоятелност и да спира агония та.