Last news in Fakti

5 Ноември, 2012 13:46 612 0

Арсенал с нов щурм за халф на Лион

  • гуркюф-
  • арсенал-
  • лион
Арсенал с нов щурм за халф на Лион - 1
Снимка: Йоан Гуркюф, ЕПА/БГНЕС

Ръководството на Арсенал отново се интересува от възможността да привлече халфа на Лион Йоан Гуркюф. Мениджърът Арсен Венгер е готов да отправи оферта за този играч през зимния трансферен прозорец.

Още преди време френският халф бе желан от "артилеристите", но тогава до трансфер така и не се стигна. Венгер не крие симпатиите си към него и вече в продължение на два сезона следи отблизо изявите му. До момента обаче от Лион категорично отказваха да се разделят с него, но сега като че ли от там са по-склонни да преговарят, ако получат добро предложение. Френският тим изпитва финансови затруднения и това може да принуди шефовете да продадат някои играчи, за да закърпят дупките в бюжета.

"Готови сме да продадем двама или трима играчи, като искаме да получим поне 24 милиона евро за тях. Ако Гуркюф отново навлезе в оптимална форма и иска да напусне, шансът това да се случи не е никак малък", заяви по този повод президентът на Лион Жан-Мишел Олас.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА