Last news in Fakti

25 Октомври, 2020 09:44 1 037 0

Колеблив Лацио излъга Болоня

  • серия а-
  • лацио-
  • болоня-
  • 2:1

Луис Алберто и Чиро Имобиле отбелязаха попаденията за ''римските орли''

Колеблив Лацио излъга Болоня - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Лацио се върна на победния път след успех с 2:1 над Болоня в мач от петия кръг на италианската Серия А. Трите точки за домакините донесоха Луис Алберто и Златната обувка на Европа - Чиро Имобиле.

В 13-ата минута Матиас Сванберг си освободи пространство и от границите на наказателното поле вкара топката в десния долен ъгъл на вратаря. ВАР обаче не зачете гола, тъй като голмайсторът бе извършил нарушение в атака.

Натискът на домакините в крайна сметка се увенча с успех и в 54-ата минута Луис Алберто изстреля коженото кълбо от 15-тина метра, то се отклони в горната греда и не остави шанс на вратаря - 1:0.

В 76-ата минута голмайсторът на Европа за миналия сезон - Чиро Имобиле, нахлу в пеналтерията и засече подаване на Мохамед Фарес за 2:0.

В края на срещата гостите все пак вкараха почетен гол. Той бе дело на Лоренцо ди Силвестри, който овладя чудесен пас, излезе сам срещу Рейна и го преодоля с шут в левия ъгъл - 2:1

По този начин „римските орли“ събраха 7 точки и заемат деветото място. Болоня, от своя страна, записа трета поредна загуба и е на 16-ото с 3 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА