Last news in Fakti

8 Ноември, 2020 22:05 2 141 5

Нова загуба за България на Sofia Open 2020

  • адриан андреев-
  • sofia open 2020-
  • отпадане

Адриан Андреев претърпя поражение от опитен австралиец

Нова загуба за България на Sofia Open 2020 - 1
Снимка: dsport

Българският тенисист Адриан Андреев претърпя поражение от шестия поставен в турнира Джон Милман в първия кръг от основната схема на турнира в „Арена Армеец“ с 2:0 сета (6-3, 6-1). Младият софиянец изобщо не се притесни от сериозния опонент и през цялото време се опитваше да се надиграва с втората ракета на Австралия, но опитът и класата на Милман си проличаха и той записа убедителна победа след 74 минути на корта.

Въпреки загубата Андреев няма никаква причина да се срамува от представянето си срещу световния №38. Напротив – българинът започна много добре мача и играеше като равен с австралиеца, като дори успя да запише гейм на нула в актива си. При резултата 2-2 обаче Милман проби, след което пое контрола върху мача и в крайна сметка започна с победа дебютното си участие на Sofia Open.

В следващия кръг Милман ще се изправи срещу победителя от мача между Жил Симон и Андрей Мартин.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сефте

    1 1 Отговор
    ........
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор
    нищо не е загубено спортът и животът продължават

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.