Last news in Fakti

20 Ноември, 2020 19:13 1 701 0

Лампард: Не ме е страх, че мога да бъда уволнен от Челси

  • уволнение-
  • страх-
  • абрамович-
  • челси-
  • лампард

"Мисля единствено за следващия ни мач", заяви наставникът на "сините" от Лондон

Лампард: Не ме е страх, че мога да бъда уволнен от Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Челси Франк Лампард не се страхува, че може да бъде уволнен. Той призна, че е правил грешки по време на кратката си кариера като мениджър. Лампард е поставен под сериозно напрежение, след като през изминалото лято похарчи 200 милиона паунда за трансфери.

Собственикът на клуба Роман Абрамович е известен с репутацията си, че е безмилостен към мениджърите. Лампард е свикнал с методите на работа на руския милиардер от дните си като играч и разкри как ще реагира, ако получи обаждане от него.

"Не се притеснявам, че мога да бъда уволнен. За мен най-важното е да сторя най-доброто, на което съм способен. Наясно съм, че във всеки един момент мога да бъда уволнен и не мисля за това“, коментира Лампард.

"Със сигурност, когато настъпи моментът и да бъда уволнен ще бъда разочарован, ще погледна назад към милионите неща, които бих могъл да направя по-добре, но в момента гледам това, което е пред мен. Мисля единствено за следващия ни мач.“

"Не са много хората, които си намират работа в Челси след една година в Дарби Каунти“, добави той.

"Ясно е, че 13-те години в Челси ми помогнаха да си намеря работа, но също така си мисля, че съм го заслужил с годините, в които играл в отбора. Познавам много добре клуба. Ще направя всичко възможно, за да се справя добре. Наясно съм с подводните камъни“, каза още Франк Лампард.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА