Last news in Fakti

27 Ноември, 2020 22:20 4 589 7

Дъщерята на Марадона пусна сърцераздирателен текст в мрежата

  • диего марадона-
  • далма марадона

''Ще те обичам и защитавам цял живот'', пише Далма Марадона към баща си

Дъщерята на Марадона пусна сърцераздирателен текст в мрежата - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Най-голямата дъщеря на Диего Армандо Марадона - Далма се сбогува с баща си с много емоционално послание в профила си в социалната мрежа "Instagram", придружено от красива снимка, предаде Дарик Нюз.

„Винаги съм се страхувала много от смъртта си, но не и днес.., защото знам, че това ще бъде моментът, в който ще те видя отново и ще те прегърна отново! Вече ми липсваш, татко! Ще трябва да издържа тук, без онази част от сърцето си, която ти отнесе вчера със себе си! Ще те обичам и защитавам цял живот, защото ти благодаря за споделения с тебе живот! Унищожена съм, но ще продължа напред! Изчакай ме там. Обичам, те татко!

Ще те обичам и защитавам цял живот. И ако внучката ти иска да ти се обади чрез видеообаждане, ще умирам вътрешно, но бъди спокоен, че ще ѝ кажа точно кой си бил, кой си и кой ще бъдеш завинаги! И тя те обича. Не беше трудно да те обичам.

Събирам парчетата и не мога да си представя как ще бъде животът ми без теб ... НЕ МОГА ... Но ето ме с най-добрия съпруг в света и една дъщеря, което ще ме принуди да продължа напред! Животът е кратък, така че до скоро! Нося ти маргаритки за твоите футболни калци и моля, погледни ме отново с онази любов, която виждаш на снимката! Обичам те завинаги!", гласи сърцераздирателното послание на Далма.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баро Вкаров

    7 13 Отговор
    Дано да се оправи човека!
    😥😥😥

    Коментиран от #6, #7

  • 2 БУК

    13 2 Отговор
    ВЕЛИК!!!
  • 3 Голям човек

    13 2 Отговор
    Ето така се възпитава момиче!

    Коментиран от #4

  • 4 Баро Вкаров

    4 12 Отговор

    До коментар #3 от "Голям човек":

    Била е нашмъркана😥
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор
    БОГ да прости господин
    ДИЕГО МАРАДОНА
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Баро Вкаров":

    ей ЛУЗЪР спри да се гавриш ЧОВЕКА Е покойник
  • 7 3456

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Баро Вкаров":

    ти обаче няма да се оправиш